Opel je za novi model mestnega terenca izbral ime Crossland X

Uspešni Opel MOKKI X se pridružuje Opel Crossland X

2016-11-07_bcuv_ime

Rüsselsheim. Nekateri avtomobili so res ‘Xtra’ zanimivi: z MOKKO X je Oplu uspelo navdušiti kupce v segmentu kompaktnih športnih terencev, saj so jih v Evropi prodali že več kot 600.000. V začetku leta 2017 bo Opel prodajni uspešnici MOKKI X ob bok postavil nov model mestnega terenca (‘crossover’) – prihaja Opel Crossland X. Novinec predstavlja naslednji korak v skladu s trendom športnih in prostornih križancev. Novo, drugačno in vznemirljivo poimenovanje ustreza značaju avtomobila.

“Uporabniki si želijo, da bi avtomobili segmenta B odražali več čustev,” pravi vodja trženja pri Oplu Tina Müller. “Z modelom Crossland X izpolnjujemo ta pričakovanja, novinec pa bo prepričal z osupljivim oblikovanjem in prednostmi športnega terenca za urbani življenjski slog – z okretnostjo za mestne vožnje in samozavestjo za dolga potovanja. To je avto za vse, ki želijo tudi v mesto prinesti ščepec podeželskega življenja, ki na svojem balkonu ali terasi gojijo paradižnike in zelišča, obenem pa želijo dovolj prostora za otroke in dobrote, kupljene na svoji najljubši eko-tržnici.”

Od leta 2010 se je prodaja športnih (SUV) in mestnih (CUV) terencev povečala za petkrat. Opel Crossland X bo poskrbel za dodaten zagon v tem segmentu trga in nadaljnjo rast deleža vozil znamke Opel. Z novim modelom bo Opel leta 2017 začel ofenzivo v razredu križancev, svoji paleti modelov, ki sega od ADAMA do Zafire, pa bo dodal novo kategorijo.


Opel Southeast Europe, Ljubljana

Podobne objave

Objavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *