ZMAGAL JE SUPERB

 

Škoda Superb je v Nemčiji osvojil naslov Auto Test Sieger 2018, in to z najvišjim številom točk med vsemi uvoženimi avtomobili. Škoda je tako prvo mesto osvojila že peto leto zapored!

Specializirana revija Auto Test je v zadnjih 12 mesecih ocenjevala in primerjala okoli 500 vozil, Superb 2.0 TDI s 110 kW (150 KM) pa je dosegel najvišje število točk med vsemi. Revija posebej poudarja »največjo prostornost« ter »uporabniku prijazen infotainment sistem«. Sklep: »Škoda v svojem razredu vodi. To je ogromen in zelo praktičen avto. Ponuja izjemno udobje pri vožnji in upravljanju z njim.«

Revija Auto Test podeljuje nagrade najboljšim vozilom zadnjih 12 mesecev že vse od leta 2008. Vsako leto strokovnjaki ocenijo okoli 500 vozil iz vseh razredov in na testni stezi z njimi prevozijo več kot milijon kilometrov. Pri ocenjevanju igrajo enako pomembno vlogo kvaliteta izdelave, vozne zmogljivosti, ohranjanje vrednosti kot dodatni stroški, stroški vožnje ipd. V oceno je vključena tudi varnost.

Škoda je eden od serijskih zmagovalcev, saj je prvo mesto v letih 2014 in 2015 osvojila Škoda Octavia Combi, leta 2016 Škoda Superb Combi, lani pa Škoda Kodiaq.

Podobne objave

Objavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *