Predstavljamo prenovljeno stran FordMagazine.si

 

 

Pozdravljeni,

 

septembra smo pri Fordu prenovili in na novo zagnali enega izmed ključnih kanalov za naše komuniciranje vsebinskega dela in zgodb, ki jih gradimo skupaj z našimi trgovci, ambasadorji in številnimi aktivnostmi, ki se jih lotevamo: FordMagazine.si.

 

FordMagazine.si je eden od 3 stebrov naših spletnih strani:

  1. glavni – produktni – ostaja ford.si,
  2. drugi je PrvaIzbira.si z vozili iz zaloge; osveženo bomo lansirali predvidemo novembra,
  3. tretji je vsebinski portal FordMagazine.si.

 

Namen strani FordMagazine.si je:

– odlagališče za vse vrste vsebin, od ažurnih domačih in tujih novic, nasvetov, testov vozil, aktivacij in nagradnih iger, do zgodb z ambasadorji, predstavitvami številnih projektov, ki se jih lotevamo ob prodajnih aktivnostih, vse do dogodkov, ki jih prirejamo, kakršni so aktualni Fordovi dnevi in npr. Komotar meet, kjer smo prisotni z drugimi aktivnostmi;

– glavno orodje brandinga, ki poleg tiskane različice Ford Magazine skrbi za redefiniranje in repozocioniranje znamke Ford;

– del prodajnega procesa, ki na dolgoročnem nivoju deluje kot podpora, z objavo vsebin pa prek povezav med drugim vodi tudi na prodajni kanal PrvaIzbira.si.

 

FordMagazine.si bralcem omogoča:

– na enem mestu zbrane informacije, ki so o Fordu objavljene v Sloveniji ter nekaj ključnih novic iz tujine, ki se tičejo slovenskega trga;

– jasen pregled in filtriranje vsebin, tudi preteklih, vse do vključno marca 2017;

– mesečne mailerje za tiste, ki so nam za to dali privolenje (GDPR);

– hitro se lahko prijavijo na prejemanje naše tiskane različice Ford Magazine ali na prejemanje mesečnih mailerjev;

– pomembnejša in aktualna vsebina se enkrat na pol leta povzame tudi v tiskani različici Ford Magazine, ki jo lastniki Fordov brezplačno prejmejo na dom;

– na enem mestu izvedo o vseh dogodkih in aktivacijah, ki jih Ford pripravlja za svoje zveste voznike ali potencialne kupce.

– na enem mestu so zbrani pomembnejši oz. večji testi vozil, lansiranja naših vozil, prispevki, novičke, videi o uporabi asistenčnih sistemov idr., kjer venomer navajamo tudi vir in povezavo, če so prispevki povzeti po objavah v medijih.

 

::

Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov za  prenovljeno stran in pomoči pri komuniciranju Fordovega vsebinskega kanala z navajanjem povezave v vaših prispevkih, kadar pišete o Fordovih vozilih in sicer.

 

Stran lahko tudi sami uporabite za iskanje določenih podatkov o vozilih, pregled naših ambasadorjev, dogodkov, aktivnosti, aktivacij in nabora fotografij ter videov, ki so na voljo tudi vam, če bi jih kdaj potrebovali.

 

V priponki si poglejte še ključne elemente strani.

 

Namen prenovljenega portala FordMagazine.si je boljša, lažja, učinkovitejša in bolj nazorna komunikacija tako s strankami, kot našimi partnerji, med katere z veseljem štejemo tudi vas.

 

V želji, da boste FordMagazine.si kar najbolj uspešno izkoristili,

vas lepo pozdravljamo.

 

Boštjan Hribovšek

direktor prodaje in trženja

Summit Motors Ljubljana

Podobne objave

Objavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *