POSNELI SMO TV OGLAS NA ELEKTRIKO TEKAČEV

Med pripravami na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton ste tekači na e-stezah ustvarili toliko elektrike, da je zadostovala za snemanje 30-sekundnega oglasa. Hvaležni smo vsem za dragocen doprinos energije in ponosni, da smo lahko tudi z vašo pomočjo uspešno izpeljali ta izjemen projekt.

 

Poglejte video, ki prikazuje, kako smo to naredili. Vabljeni v ozadje snemanja oglasa.

S snemanja TV oglasa za Volkswagen. Posneli smo ga na elektriko, ki ste jo ustvarili tekači.

Akumulirano električno energijo, ki ste jo generirali tekači na e-stezah, smo usmerili tudi v snemanje čisto pravega TV oglasa. Ta je prvi v celoti posnet na elektriko, ki so jo ustvarili tekači. K temu zgodovinskemu projektu ste prispevali tudi vi, oglas pa si lahko ogledate tukaj .

 

S snemanja TV oglasa za Volkswagen. Posneli smo ga na elektriko, ki so jo ustvarili tekači.

Energijo teka, ki se sprošča med pripravami na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton, spreminjamo v elektriko. V ta namen smo razvili e-stezo, na kateri lahko s tekom generiraš električno energijo.

Zbrano elektriko vseh tekačev bomo shranili in z njo posneli TV oglas, sodelujoči pa boste navedeni pri projektu Volkswagen Čista moč

Klikni na čistamoč.si in preizkusi e-steze na različnih točkah v Ljubljani.

 

 

Razvojni strokovnjaki spregovorijo o projektu in razvoju e-steze. Vabljeni k ogledu.

Za tek potrebujemo energijo, tako kot za vsak premik v življenju. Nič novega. Pa ste vedeli, da bi lahko energijo, ki jo sicer porabimo za tek, pretvorili v električno energijo in z njo napajali vsakodnevne naprave?

Med pripravami na letošnji Volkswagen Ljubljanski maraton pripravljamo poseben projekt. Energijo teka bomo pretvorili v električno in prikazali njeno neustavljivo moč.

Kliknite na čistamoč.si in preverite, koliko elektrike je v vas.

Podobne objave

Objavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *