LEXUS NA AVTOMOBILSKEM SALONU V PARIZU 2018

 

Lexus bo na avtomobilskem salonu v Parizu 2. oktobra poleg svetovne premiere nove izvedbe luksuznega športnega kupeja RC predstavil tudi povsem nov model UX, sedmo generacijo modela ES in model LC Yellow Edition.AVTOMOBILSKI SALON V PARIZULEXUS PREDSTAVLJA NOV KONCEPT SVOJEGA LUKSUZNEGA ŠPORTNEGA KUPEJA RC

 

Povsem novi RC ohranja vse vrline aktualnega modela, a jih z najnovejšo izvedbo Lexusovega edinstvenega oblikovalskega jezika in izpopolnjeno vozno dinamiko ponaša še raven višje. Novi model prihaja na evropski trg proti koncu leta 2018.

 

VEČ INFORMACIJAVTOMOBILSKI SALON V PARIZUNOVI UX

Novi Lexus UX ponuja inovativni luksuz in varnost blagovne znamke v paketu, ki združuje smele nove oblikovne elemente in nove, izjemno učinkovite pogonske sklope. Model UX, poln dinamične energije, je zasnovan za hitro in vznemirljivo vožnjo z Lexusovo uglajenostjo, zaradi česar je v razredu luksuznih kompaktnih športnih terencev edinstven.

 

VEČ INFORMACIJAVTOMOBILSKI SALON V PARIZULEXUS PREDSTAVLJA SIJAJEN NOVI KUPE LC YELLOW EDITION

Lexus z novim modelom LC Yellow Edition v vodilno serijo kupejev dodaja novega člana. Kot namiguje že samo ime, model razkazuje svoj energičen barvni zaključek Flare Yellow, za katerega je serija LC prejela nagrado. Prodaja novega modela se bo začela jeseni.

 

VEČ INFORMACIJAVTOMOBILSKI SALON V PARIZUPOVSEM NOVI LEXUS ES: VIŠJA RAVEN ZMOGLJIVOSTI IN PREFINJENOSTI

Po šestih uspešnih generacijah srednje velikih limuzin se sedma izvedba vozila Lexus ES podaja na novo, ambicioznejšo pot. Novi ES je znan po udobju, prefinjenosti in luksuzni opremi, zdaj pa svojo moč krepi s povsem novo šasijo, ki omogoča dinamičnejšo zasnovo zunanjosti in še boljšo vozno zmogljivost.

VEČ INFOR

 

Foto: Lexus

Podobne objave