Svetovna premiera novega križanca: Škoda bo razširila svojo družino športnih terencev

svojo družino športnih terencev
Novi križanec združuje prednosti SUV-jev z okretnostjo kompaktnih avtomobilov in ima markantne sprednje žaromete z ločenimi dnevnimi lučmi.

 

 

› Križanec, ki bo popolna novost v ponudbi, se ponaša s prednostmi SUV-jev ter okretnostjo kompaktnih avtomobilov

› Sodobni asistenčni sistemi so združeni s svežim dizajnom in številnimi simply clever\” rešitvami

› Novi Škodin model bo premierno predstavljen marca 2019 na ženevskem avtomobilskem salonu

Mladá Boleslav (Češka), 16. januar 2019 – Škodina SUV-ofenziva se sistematično nadaljuje. Z novim križancem bo češki proizvajalec predstavil naslednji model in družini športnih terencev se bo po Kodiaqu in prav tako uspešnem Karoqu pridružil še en član. Škoda s sliko silhuete odstira pogled na podobo prihodnjega križanca, ki bo svetovni javnosti premierno predstavljen na ženevskem avtomobilskem salonu (5.–17. marec). Iz silhuete je že razvidna zasnova sprednjega dela, katere posebnost so novi, markantni LED-žarometi z ločenimi, zgoraj nameščenimi dnevnimi lučmi, v katere so integrirani dinamični smerniki.

Škodin novinec združuje najboljše iz dveh svetov. Prednosti SUV-jev – visok položaj sedenja, boljšo preglednost, udobno vstopanje in izstopanje ter večji odmik od tal – dopolnjuje z okretnostjo in voznimi lastnostmi kompaktnih avtomobilov. Škodin urbani križanec se tako predstavlja kot idealna izbira za vsakodnevno uporabo v sodobnih velemestih, ponuja pa še veliko več. Ker je zasnovan na modularni prečni platformi (MQB) koncerna Volkswagen, se ponaša z novimi asistenčnimi sistemi in številnimi \”simply clever\” rešitvami, ki so tako kot velika prostornost postale prepoznavni znak znamke.

Spremljajte nas na Twitterju https://twitter.com/skodaautonews in prejemajte najnovejše novice. Vse vsebine o novem križancu najdete na #NextSkoda.

Dodatne informacije:

Hermann Prax Pavel Jína

Vodja produktnega komuniciranja Produktno komuniciranje

T +420734298173 T +420326811776

hermann.prax@skoda-auto.cz pavel.jina@skoda-auto.cz

Podobne objave