Prava strast ne potrebuje dovoljenja

klc

slika2b

 

SKRIVNOST ŠTEVILKE 69

Prav toliko je legendarnih modelov v muzeju »La macchina del Tempo – Museo storica Alfa Romeo. Zakaj so si temperamentni Italijani omislili ravno 69 modelov v Zgodovinskem muzeju Alfa Romeo, niso pojasnili. Si pa lahko razlagamo ob pogledu na nikoli pozabljeni čisto prvi model A.L.F.A. 24 HP ali Grand Sport, velikega zmagovalca legendarne vzdržljivostne dirke Tisoč milj ali v originalu »Mille Miglia«. Če vas je že zamikalo, da pustite običajne izlete običajnim sosedom in si v živo ogledate te žive spomine oblikovalske in tehnične strasti v »Tempio della vittoria«, boste lahko kar sami odkrili skrivnost številke 69 v milanskem predmestju Aresse, ki nadaljujejo svojo tradicijo še danes.

Preverite ponudbo : http://www.alfaromeo.si/vozila/

 

 

 

dthj

 

slika1a

UŽIVAJTE VARNO

5 zvezdic za zaščito odraslih potnikov je osvojila Alfa Romeo Giulia, po kar 98 prejetih točkah na Euro NCAP testu. Če se sprašujete kaj to pomeni, je dobro takoj pojasniti, da je to najboljši rezultat doslej, ki ga je doseglo katero koli vozilo po uvedbi strožjega sistema ocenjevanja po letu 2015. Dosežek športne limuzine je rezultat vgradnje širo

ke palete inovativnih varnostnih sistemov ter učinkovite strukture, izdelane z izdatno uporabo ultralahkih materialov. Prepustite se objemu varnosti.

Preberite več : http://www.alfaromeo.si/vozila/alfa-romeo-giulia/#tehnologija

 

SLOVENSKI AVTO LETA 2017

slika1d

Slovenci, ljubitelji jeklenih konjičkov, nadaljujemo svojo tradicijo iskanja avtomobila leta.

V izbor za Slovenski avto leta 2017 je, s svojim izstopajočim dizajnom, najnaprednejšo tehnologijo, številnimi konkurenčnimi prednostmi in odlično ceno, vključena tudi Alfa Romeo Giulia. Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje, hkrati pa vas vabimo, da svoj glas oddate na eni izmed naštetih povezav:

SIOL, RTV SLO, AVTO MAGAZIN, MOTO REVIJA.

Podobne objave