Svetovna premiera: predstavitev nove Opel Insignie na Mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi

 

  • Druga generacija Insignie: reflektorji za Insignio Grand Sport in Insignio Sports Tourer so že pripravljeni
  • Zabeležite termin: Oplova tiskovna konferenca bo 7. marca ob 11.00 uri
  • Osebni pomočnik: rezervacija hotelske sobe in parkirnega prostora s sistemom OnStar
  • Resnično osebno: novi program Opel Exclusive z neomejeno izbiro barv
  • ‘7 in 17’: Oplova proizvodna ofenziva s sedmimi novimi modeli v letošnjem letu je že v polnem teku

 

 

Rüsselsheim. Za družbo Opel bo 87. Mednarodni avtomobilski salon v Ženevi (od 7. do 19. marca 2017) v znamenju predstavitve povsem nove Opel Insignie. Na Oplovem razstavnem prostoru v hali 2 (številka 2231) sejmišča Palexpo si bodo obiskovalci lahko prvič ogledali različici Grand Sport in Sports Tourer Oplove admiralske ladje. Predstavniki medijev bodo dinamično dvojico spoznali na Oplovi tiskovni konferenci 7. marca ob 11.00 uri. Druga generacija Opel Insignie nudi resnično veliko ter uvaja tudi dve novi storitvi sistema OnStar in nov program Opel Exclusive, vsi pa bodo prvič predstavljeni v Ženevi.

 

Povsem nova Opel Insignia je ekstremno privlačna: športna v slogu velikega kupeja, nova arhitektura zagotavlja brezkompromisno prostornost, obenem pa je vzorno varna, kot se spodobi za pravo admiralsko ladjo. Insignia druge generacije osupne z izjemnimi linijami, prijaznim vzdušjem v notranjosti in tehnološko naprednimi rešitvami, med katerimi najdemo vse od Oplovih IntelliLux LED® matričnih žarometov in ultrasodobnih sistemov za pomoč vozniku, kot je aktivno preprečevanje zapuščanja voznega pasu, do projekcijskega zaslona. Aktivni pokrov motornega prostora zagotovi znatno večjo zaščito pešcev in dopolni vrsto funkcij za znatno izboljšanje varnosti. Opel slovi po prvorazredni povezljivosti, ki je seveda na voljo tudi v Insignii, navdušuje pa z integracijo pametnega telefona in novo možnostjo osebnega pomočnika Opel OnStar: OnStarov svetovalec lahko zdaj rezervira tudi hotelske sobe ter poišče in rezervira parkirni prostor. Novo Insignio odlikujejo izjemna okretnost, še prostornejša notranjost in izjemna vrednost glede na ceno, zato bo resna tekmica modelom prestižnih znamk.

 

Nova admiralska ladja bo kot prvi Oplov model na voljo z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, kamero z zaznavanjem v območju 360° in inteligentnim štirikolesnim pogonom z nadzorom vektorjev navora. Insignia Grand Sport in Sports Tourer s kombinacijo izjemno učinkovitih novih motorjev s turbopolnilnikom, zmanjšanja mase za do 200 kilogramov (glede na različico) in nižjega položaja voznikovega sedeža zagotavljata neposreden občutek in najbolj dinamično vozno izkušnjo doslej.

 

Izstopite iz množice s programom Opel Exclusive

 

Poleg premierne predstavitve dveh novih različic Insignie in novih storitev OnStar bo Ženeva tudi prilika za uvedbo novega programa Opel Exclusive. S prilagoditvijo Insignie po svojem okusu bo uporabnikom resnično omogočil, da so nekaj posebnega. Program Opel Exclusive zagotavlja neomejeno paleto barv glede na kupčeve želje – ne glede na to, ali želijo, da je avto skladen z odtenkom njihove najljubše kravate ali odseva barvo oči najdražje osebe, bo ekipa Opel Exclusive poskrbela za uresničitev vseh želja.

 

Po izboru barve lahko uporabniki programa Opel Exclusive za resnično unikatnost izberejo še eno od treh vrst lakiranja, s katero se bodo predstavili občudovalcem. Trislojni lak vključuje inovativno razmerje pri mešanju. Nanos v treh slojih mu zagotavlja intenziven in uglajen videz. Kovinska barva odseva več vpadle svetlobe, zato pritegne z iskrivim sijem. Biserna barva očara s prefinjenim slojem kristalov v laku, ki poudarijo izjemen naravni biserni sijaj.

 

Opel Exclusive bo nudil tudi vrsto drugih možnosti za dodatno prilagoditev, vključno z usnjenimi oblazinjenji, posebnimi platišči in okrasnimi elementi, ki bodo rezervirani izključno za uporabnike programa Exclusive.

 

V sklopu programa Exclusive bo Opel raziskoval tudi nove digitalne možnosti, na primer uvedbo slik v ultra visoki ločljivosti 4K in tehnologije navidezne resničnosti v prodajne salone, kar bi strankam ob uživanju v izkušnji, ki bi jih povsem ‘posrkala vase’, omogočilo spoznati njihovo novo vozilo v novi razsežnosti.

 

‘7 in 17’

 

Oba za premierno predstavitev v Ženevi pripravljena modela, povsem nova Insignia Grand Sport in Insignia Sports Tourer, imata ključno vlogo v Oplovi ofenzivi izdelkov ‘7 in 17’, s katero bo v letošnjem letu uvedel kar sedem novih modelov. Obema Insigniama se bodo pridružili revolucionarna Ampera-e, ki je s potrjenim dosegom 520 kilometrov po voznem ciklu NEDC (‘Novi evropski vozni cikel’) svoje tekmece med električnimi avtomobili pustila daleč za seboj, pustolovska Insignia Country Tourer s štirikolesnim pogonom in še udobnejši in prilagodljivejši Opel Vivaro. Opel bo na trg poslal tudi modela Crossland X in Grandland X. Crossland X se bo pridružil Mokki X v cvetočem segmentu CUV/SUV B, Grandland X pa bo nagovarjal kupce mestnih terencev v segmentu C.

Podobne objave