Električen, mestni ali pustolovski … Renault ponuja užitek v vožnji za vsakogar

Renault je na letošnji mednarodni avtomobilski razstavi v Ženevi razkril svojo oblikovalsko študijo Z-ZOE in prvič predstavil Novi Captur. Razstavlja tudi modela Novi Koleos in Alaskan, ki bosta na evropske trge uvedena v letu 2017.

renault-zeneva

  • Renault razkriva oblikovalsko študijo Z ZOE, razburljivo izvedenko svojega najbolje prodajanega električnega modela. Z ZOE je povsem električen in polnokrvno športen avtomobil, ki je na pol poti med serijskim Renaultom ZOE in električnim enosedežnim dirkalnikom moštva Renault e.dams. Obenem je tudi sinteza Renaultovega strokovnega znanja na področju tako serijskih kot tudi dirkalnih električnih vozil, ki je osvojilo minuli dve prvenstvi formule E FIA. Oblikovalska študija Z ZOE je osupljiv prikaz zmožnosti Renaultovega električnega avtomobila, da zagotovi izjemno uživanje in občutenje vožnje.
  • Renault prvič predstavlja Novi Captur.
  • Renault ima skupaj z Novim Koleosom, ki bo v Evropi naprodaj od junija 2017, in Kadjarjem zdaj celovito ponudbo križancev.
  • Renault v Ženevi razstavlja bogato opremljen pick-up Alaskan in najavlja začetek njegove prodaje v Evropi pred iztekom leta 2017.

 

PREBERITE VEČ

Podobne objave