Urbani gentleman MINI odpira vrata svojega novega prodajnega salona v BTC nakupovalnem središču Ljubljane.

BTC, Ljubljana. V Sloveniji je odprl svoja vrata, prvi in edini MINI salon. Prodajni salon z vsemi modeli urbane znamke se seli v svoj ‘naravni habitat’, in sicer v BTC City – nakupovalno središče Ljubljane.
Avto Aktiv Intermercatus je odprl vrata salona konec februarja, druženje ob uradni otvoritvi salona in predstavitvi MINI Countrymana, pa je potekalo v četrtek, 9. marca 2017. Poleg širokega spektra MINI modelov, je veliko pozornost gostov ukradel popolnoma novi MINI model – MINI Countryman.
Novi MINI salon, ki se nahaja na Latinskem trgu 5, BTC Ljubljana, je postavljen v skladu z MINI usmeritvami in opremljen z aktualnimi MINI izdelki. Salon ponuja bogato izbiro tako MINI vozil, kot tudi MINI LifeStyle izdelke za vse, prave MINI navdušence.
»Ponosni smo, da smo odprli edini, popolnoma samostojni MINI salon v Sloveniji. Popularnost MINI vozil v Sloveniji se z vsakim letom veča, zato se nam zdi prav, da ima MINI svoj salon. Piko na i pa seveda doda izbrana lokacija salona«, je povedal Matjaž Poropat, direktor Avto Aktiv Slovenija.
Užitek v vožnji za vsako priložnost: Novi MINI Countryman.
Tudi najnovejšo generacijo vozil MINI Countryman zaznamuje vsestranskost, agilnost in premium značaj. Zahvaljujoč svojim močnim razmerjem, ima novi MINI Countryman prav posebej prepoznavno prisotnost. Novi MINI Countryman vsebuje oblikovne elemente, ki so značilni za blagovno znamko, vključno z jasno trikotno strukturo iz stranskega pogleda – razčlenjeno na streho, stekleni del in glavni del vozila. „Kljub temu, da je novi MINI Countryman bistveno zrasel v velikosti, je ohranil značilna razmerja vozil MINI.
MINI
KORPORATIVNO KOMUNICIRANJE
Sporočilo za medije
Datum Marec 2017
Zadeva Urbani malček odpira vrata svojega novega prodajnega salona v BTC nakupovalnem središču Ljubljane.
Stran 3
Novi MINI Countryman dosega svoj edinstveni položaj zaradi močno izrazne oblike, učinkovito oblikovane karoserije in še posebej zaradi neprimerljive agilnosti pri vožnji. Najnovejša različica štirikolesnega pogona ALL4 zagotavlja užitek v vožnji tudi zunaj asfaltiranih cest. Še več, novi MINI Countryman je prvi model blagovne znamke, ki je na voljo s priključno-hibridnim pogonom. V obliki vozila MINI Cooper S E Countryman ALL4 ima doseg do 40 kilometrov izključno na električno energijo.
Odpiralni čas MINI salona:
Pon – Pet: 9-17. ure
Kontakt za medije:
Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija
Maja Ilec
Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com
Telefon: 00386 1 586 73 74
BMW Group
BMW Group je s svojimi tremi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce vodilni svetovni premium proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.
V 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.
BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.
www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Podobne objave