Oplovi videi ‘Kako deluje’ za zabavno spoznavanje sistemov infotainment

 

  • Poučni videi ‘Kako deluje’ (‘That’s How it Works’) zagotavljajo razlago in napotke za uporabo sistemov Infotainment
  • Internetni video je čedalje bolj priljubljen med uporabniki
  • Uvedba z novo generacijo sistemov IntelliLink Navi 900 in IntelliLink R 4.0

Rüsselsheim. Kako zavezati kravato, odstraniti madež ali priklopiti pralni stroj? Namesto prebiranja knjižic z navodili ali proučevanja priročnikov si uporabniki danes veliko raje ogledajo internetne videe s praktičnimi prikazi (‘tutoriale’). Opel bo poskrbel za dodatno spodbudo in bo v skladu s trendom objavil novo serijo praktičnih prikazov za uporabnike sistemov za informacije in razvedrilo IntelliLink Navi 900 in IntelliLink R 4.0.

S prepletom animacije in preprosto podanih napotkov uporabniki kratkih poučnih prikazov spoznajo, kako lahko prilagodijo sistem svojim željam in uporabljajo funkcije, kot so navigacija, telefoniranje in glasovno upravljanje ter Apple CarPlay in Android Auto.

Tako na primer poučni prikaz ‘Kako deluje: navigacija’ (‘That’s How it Works: Navigation’) uporabnikom sistema IntelliLink Navi 900 IntelliLink pokaže, kako vnesejo cilj s pomočjo naslova ali zanimive točke in med vodenjem po poti dodajo vmesno točko, kot je bencinska črpalka.

Poučni prikazi vključujejo tudi nasvete in namige ‘Ste vedeli’ (‘Did you know?’), na primer spremembo prikaza in usmeritve zemljevida z enim samim dotikom na barvnem zaslonu na dotik sistema IntelliLink Navi 900 ali izklop predvajanja govornih navigacijskih napotkov pri vodenju med telefonskim pogovorom.

“Poučni video prikazi prinašajo preproste odgovore na vsakodnevna vprašanja. Ta format je idealen za predstavitev tehnologij, kot so sistemi za informacije in razvedrilo,” je povedal dr. David Voss, vodja oddelka za povezane uporabnike. “Izjemna priljubljenost poučnih prikazov med moškimi in ženskami vseh starostnih skupin je pisana na kožo Oplu, ki slovi po zagotavljanju dostopnosti tehnologij najširšemu krogu uporabnikov.”

Serija ‘Kako deluje’ poleg predstavitve posameznih funkcij vključuje tudi poučni prikaz o prilagajanju sistema za informacije in razvedrilo. S shranjevanjem možnosti, kot so seznami pesmi za predvajanje, stiki in naslovi, med priljubljene vsebine, za poslušanje najljubše glasbe, klicanje izbranih sogovornikov in vodenje do priljubljenih ciljev zadošča en sam dotik na osempalčnem barvnem zaslonu.

Poučni prikazi ‘Kako deluje’ so na voljo v angleščini, nemščini, francoščini, italijanščini in španščini, pri drugih jezikih pa so na voljo s podnapisi – s slovenskimi jih najdete tukaj:

Za Navi 900 IntelliLink:

https://www.youtube.com/embed/playlist?list=PL-ycsZq2mnvyn4d3oMWz72sccDRbnJLVV&cc_lang_pref=sl&cc_load_policy=1

Za R 4.0 IntelliLink:

https://www.youtube.com/embed/playlist?list=PL-ycsZq2mnvyCdnMcKPUdBbKVBH6VZc2u&cc_lang_pref=sl&cc_load_policy=1

Na spletni strani opel.si: http://www.opel.si/izkusite-opel/infotainment/infotainment.html

Milica Kopanja Šircelj
PR Manager, Slovenia
———————————————————————————————

Opel Southeast Europe, Branch Office Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenia

Tel: +386-1-520-95-32 I Mob: +386-41-612 050 I Fax: +386-1-520-95-42

media.opel.com I opel.si

Podobne objave