Opel bo obiskovalcem 24. Avtomobilskega salona Slovenije predstavil tudi Crossland X

  1. Avtomobilski salon Slovenije

Oplu Slovenija je v zadnjem trenutku uspela pripeljati tudi svojega prvega križanca in bo tako premierno predstavil kar dva svoja nova modela

 

Ljubljana. Čeprav sprva ni kazalo, da bi se Crossland X v času 24. Avtomobilskega salona Slovenije lahko ustavil tudi v Ljubljani, je Oplu Slovenija v zadnjem trenutku uspelo vozilo pripeljati na ogled obiskovalcem avtosalona. Tako se bo Crossland X pridružil ostalim razstavljenim modelom, Insignia Grand Sport pa tako ne bo edina Oplova slovenska premiera.

Obe vozili se bosta postavili na ogled takoj po zaključku avtosalona v Ženevi in z obema novincema ima Opel velike načrte na domačem trgu. Predhodnica Insignie Grand Sport je ob svojem prihodu na trg leta 2009 zasedla prvo mesto v svojem segmentu, kar je zagotovo dobra popotnica tudi za njeno naslednico. Z novim Crosslandom X Opel nagovarja tako Oplove lastnike, kot tudi voznike drugih znamk. Zanj se bodo odločali predvsem tisti, katerim je pomemben višji položaj sedežev, prostorna notranjost in izjemna prilagodljivost.

Na Oplovem razstavnem prostoru osebnih vozil v hali C Gospodarskega razstavišča si bodo obiskovalci poleg dveh premier, lahko ogledali tudi konceptno vozilo GT Concept, ter  ostale priljubljene modele, kot so ADAM S in dirkalnik ADAM R2, Corsa, Astra Sports Tourer, Mokka X in Zafira. Sosednja hala D je rezervirana za Oplova lahka gospodarska vozila in v njej se bodo predstavili Corsa Van, Combo, Vivaro in Movano.

Milica Kopanja Šircelj
PR Manager, Slovenia
———————————————————————————————

Opel Southeast Europe, Branch Office Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenia

Tel: +386-1-520-95-32 I Mob: +386-41-612 050 I Fax: +386-1-520-95-42

Podobne objave