Ustvarjen v Barceloni, da navduši v Ljubljani

Tudi v Ljubljani vas je zapeljala živahnost, stil in šarm, ki jih ponuja ponos Barcelone. SEAT na 24. Avtomobilskem salonu, ki je ljubiteljem jeklenih konjičkov predstavil številne novosti. Mednje zagotovo sodijo nova SEAT Ibiza, ki zdaj še drznejša prinaša izjemno vpadljiv in svež videz, nova Ateca Xcellence opremljena z najsodobnejšimi tehnologijami ter seveda novi Leon CUPRA, ki še vedno ohranja primat najmočnejšega modela znamke. Zagotovo pa so vas očarali tudi okretni mestni zapeljivec SEAT Mii, izjemno prostorna družinska Alhambra in udobni Leon ST Xcellence.

Najbolj vroča evropska znamka pa seveda poskrbi tudi za najbolj vroče ugodnosti. Ob nakupu s financiranjem prejmete kar 1.500 €* prihranka ter kasko za 1€/mesec**. Za brezskrbne poti z vašim novim vozilom SEAT bo poskrbelo jamstvo 6plus, ob nakupu pa prejmete tudi SEAT kartico zvestobe, ki nudi številne ugodnosti.

Poleg tega pa smo ponudbo od 27. 3. pa do 15. 4. 2017oplemenitili še z dodatnimi sejemskimi prihranki! Ob nakupu novega vozila SEAT Ibiza, Mii, Toledo ali Ateca dodatno prihranite 200 €, ob nakupu SEAT Leona 300 €, ob nakupu SEAT Alhambre pa kar 400 €!

Hvala za obisk med 27. marcem in 2. aprilom na 24. Avtomobilskem salonu v Ljubljani!

* Prihranek v obliki znižanja MPC v vrednosti 1.500 € z DDV velja v primeru financiranja preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratni sklenitvi permanentnega Porsche kasko zavarovanja preko družbe Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki sta del skupine Porsche Finance Group Slovenia pod pogoji akcije SEBON17II. Akcija velja do 30. 6. 2017. Po poteku preverite ponudbo, ki jo za vas pripravlja SEAT v vašem izbranem salonu ali na seat.si.

** Velja pri sklenitvi permanentne zavarovalne police pri družbi Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji za prvo leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj dve leti. V zavarovalni premiji je obračunan 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Več na seat.si ali porscheleasing.si.

Podobne objave