KARAVANA #NEUKROTLJIVIH MUSTANGOV OSVAJA LJUBLJANO

NEUKROTLJIVI MUSTANGI

Pet neukrotljivih Ford Mustangov v tednu 24. Avtosalona Slovenija kaže svoj pravi duh na ljubljanskih cestah in ulicah. Vsak dan, od ponedeljka do sobote, med 7. in 18. uro bodo neustrašni vozniki Mustangove karavane z domiselnimi preobrati, mimohodi, formacijami in nalogami zganjali vragolije in obračali poglede mimoidočih. Srečate jih lahko v dobri družbi, z znanimi blogerji in svobodnjaki, na zanimivejših in tudi ‘čisto običajnih’ lokacijah ter na najbolj obiskanih mestih po Ljubljani.

PONEDELJEK, 27.3.

Za začetek karavane Mustanov nas je čakal prvi izziv. Mustang s svojo#neukrotljivo falango potrebuje udaren refren, ki izraža njegovo identiteto. Pri Mustangu se vse vrti okoli GLASU, MOČI, POSPEŠKOV in utrujenih vratov tistih, ki se za njimi obračajo. Mustang refren  smo zaupali samo mojstru kovanja močnih rim 6PACK ČUKURJU, ki je znal njegovo identiteto uloviti v dinamične verze, skupaj s Filipom Flisarjem, ki je prijel za volan in prispeval kakšno besedo v svojem stilu! Na voljo sta imala eno uro, jima je uspelo? Odlične rime poslušajte: Video

Tudi popoldne je bilo za Filipa Flisarja polno presenečenj; nanj je čakal prodorni vloger Ciril Komotar. Le kakšno Komotar Minuto sta pripravila v družbi petih neukrotljivih Mustangov? Komotar minuta – Obračun na volanu

Foto utrinki

Fotograf: Temir Isaev

TOREK, 28.3.

V torek je bil za karavano Mustang »rana ura zlata ura«. Po napeti tekmiMustang vs. Pony s Špice do Avtosalona (Video), ki smo jo pripravlili v sodelovanju z Radiem Antena, so nas razveselili slastni Žitovi sendviči izpod marljivih rok njihovih zaposlenih. A ker vseh nismo mogli pojesti, smo malico dostavili tudi ljubljanskim gasilcem. Ker so – preprosto naši junaki. In ker junaki vedno znova navdušujejo s svojo neustrašno naravo, smo jim omogočili krog ali dva. Kot »krotilce« ognja smo jih izzvali, da poskusijo ukrotiti neukrotljivega Mustanga.

Foto utrinki torek

Fotograf: Temir Isaev

SREDA, 29.3.

V sredo je bil dan za krasotne lokacije. Za začetek dneva smo morali Karavano Mustangov tudi poiskati. Kroženje karavane po mestu smo nadaljevali z lepotno blogerko in radijsko voditeljico Leo Filipovič z umetniškim imenom Lepa Afna. Kaj sta nam pripravili?

Za opoldansko okrepčilo v ameriškem stilu je poskrbel legendarni Hodok v Lepi Žogi, kjer smo postali za trenutek ali dva, karavana Mustang pa je svoje konje spočila na idilični lokaciji v Tivoliju. Popoldansko siesto sta presekala nadebudna skaterja Luka Bizjak in Nejc Ferjan z urbanim skejtanjem. Pustimo se presenetiti karavani Mustang.

Foto utrinki sreda

Fotograf: Temir Isaev

ČETRTEK, 30.3.

V četrtek smo budili študente. Grmelo je. Močno! Ekipa Radia Antena je vreme napovedovala kar iz Mustangovega športnega sedeža … Vreme smo krotili z Jerico. Popoldne je naša karavana poskrbela za bleščeč prihod petih (izmed vseh 30) zimskih športnih junakov na sprejem Smučarske zveze Slovenije na Kongresnem trgu: Ilke Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta.

Video

Foto utrinki četrtek

Fotograf: Danijel Čančarevič

PETEK, 31.3.

Če boste v petek zjutraj ostali brez prevoza, se vidimo na mestnih vpadnicah potniškega prometa. Med 7. in 9. uro vam karavana Mustangov na mestnih vpadnicah po linijah LPP nudi nepozaben prevoz z neukrotljivimi do Bavarskega dvora. Dobimo se na Barju, Dolgem mostu, Ježici, Stožicah, Studencu … Vse dokler našim voznikom ne zakruli v želodcu in se karavana Mustangov znajde na ploščadi pred E.Leclercom, kjer nas pričakajo slastni hamburgerji Lars & Sven. Boste za 10 brezplačnih burgerjev in zares edinstveno dostavo prijavili svoj kolektiv? Preko FB Radia Antena bomo namreč zbirali naročila predstavnikov podjetij s sedežem v Ljubljani in med prijavljenimi izbrali en kolektiv. Kosilo v ameriškem stilu jim bomo dostavili do 14. ure, zvečer pa nas boste našli pred urbanim Sputnikom, svetovno kavarno. Poleg koncerta Samuela Lucasa se boste pred vstopom v lokal fotografirali z neukrotljivima Mustangoma.

facebook.com/Ford.SI

youtube.com/user/FordSlovenija  Nujno si poglejte najnovejši spot s Filipom! #neukrotljivi

instagram.com/ford_slovenija

Ford Slovenija

SUMMIT MOTORS LJUBLJANA, Flajšmanova ulica 3, 1000 Ljubljana

Podobne objave