KARAVANA #NEUKROTLJIVIH MUSTANGOV OSVAJA LJUBLJANO

Pet neukrotljivih Ford Mustangov je v tednu 24. Avtosalona Slovenija kaže svoj pravi duh na ljubljanskih cestah in ulicah. Vsak dan, od ponedeljka do sobote, med 7. in 18. uro so neustrašni vozniki Mustangove karavane z domiselnimi preobrati, mimohodi, formacijami in nalogami zganjali vragolije in obračali poglede mimoidočih. Srečali ste jih lahko v dobri družbi, z znanimi blogerji in svobodnjaki, na zanimivejših in tudi ‘čisto običajnih’ lokacijah ter na najbolj obiskanih mestih po Ljubljani.

Sotoba, 01.04.2017

Na najbolj udaren sejemski dan je karavana Mustangov nudila prevoz in brezplačno vstopnico na avtosalon izbranim med tistimi, ki so se na vožnjo prijavili prek Radia Antena. Karavana Mustangov je zgodaj popoldne svoje moči nabirala v Mostecu, saj jo je po tretji uri čakalo srečanje kluba ameriških vozil v Sloveniji, V8 Club Slovenija, na zeleni lokaciji v kampu Ježica. Mustangi so nastopili kot posebni gostje in se družili z ljubitelji ameriških žrebcev, legendarnih motorjev Harley Davidson, Rock & Rolla ob uradni otvoritvi sezone.

Od 18.00 ure dalje pa je karavana kroženje po ljubljanskih ulicah sklenila z zaključno formacijo in izbrane goste 24. Avtosalona Slovenija zapeljala kar do doma.

Fotoutrinki s karavane neukrotljivih

facebook.com/Ford.SI

youtube.com/user/FordSlovenija  Nujno si poglejte najnovejši spot s Filipom! #neukrotljivi

instagram.com/ford_slovenija

Ford Slovenija

Podobne objave