Ford je na in ob avtosalonu izstopal na vsakem koraku

Ford je na in ob avtosalonu izstopal na vsakem koraku: tako z novimi modeli, pestrim programom z ambasadorji, kot na ljubljanskih ulicah s karavano neukrotljivih Mustangov

24. Avtomobilski salon Slovenija je včeraj ob 21. uri zaprl vrata, zato danes že lahko strnemo misli in občutja. Pompozen in prostoren Fordov razstavni prostor, ki je bil vsak dan odlično obiskan, je svežini sodobnih modelov avtomobilov s Fordovimi ambasadorji dodal vsebinsko bogat program.

Ljubljana, 3. april 2017 – Vsakodnevno dogajanje so pri Fordu doma popestrili naši ambasadorji, od Filipa Flisarja, Bineta Volčiča, Ilke Štuhec, Jurija Tepeša, do družine Perko, ki so v pogovorih z odlično razpoloženim Jožetom Robežnikom odstirali manj poznana dejstva in z obiskovalci delili izkušnje in vsakodnevne prigode iz svojega življenja.

Prav tako je bil vsebinsko pester tudi dopoldanski program, ko smo s strokovnjaki centra AMZS govorili o varni vožnji, sodobnih tehnologijah in prisluhnili zgodbi ter ozadju vlogov Cirila Komotarja, priljubljenega avtomobilskega novinarja @Komotar minuta.

Fordovo pestro dogajanje na in ob avtosalonu je zabeleženo na naših družabnih omrežjih (FB in Instagram: Ford Slovenija), kjer si lahko pogovore, fotografije in posnetke pogledate v celoti.

Obiskovalcem so na razstavnem prostoru elegantne in podkovane hostese, skupaj s Fordovimi predstavniki, podrobneje predstavili nove modele: Fiesto, KA+, Edge Vignale in Kugo, na ogled je bila linija Focus ST Line in pri gospodarskih vozilih nova generacija motorjev EcoBlue. Poleg dveh Mustangov in Focusa RS je bil najbolj vpadljiv Ford Ranger z mičnimi hostesami ter predelani Tourneo Custom Valentino Rossi VR46.

V Tehnološkem paviljonu so obiskovalci sodobne tehnologije lahko tudi preizkusili in se v Coni udobja prepričali o prednostih masažnih sedežev na dolgih poteh. Podrobneje smo predstavljali tudi Fordov sistem SYNC za preprosto povezljivost pametnega telefona s tehnologijo v avtomobilu, ki s prostoročnim telefoniranjem, navigacijo in še marsičem povečuje varno vožnjo in osredotočenost na dogajanje na cesti.

Pestro dogajanje na salonu je navdihujoče dopolnila karavana petih neukrotljivih Fordovih Mustangov, ki je s kroženjem po ulicah Ljubljane ves teden razveseljevala mimoidoče, marsikoga pa tudi z nepozabno vožnjo.

V ponedeljek je bil na čelu karavane tudi Filip Flisar, ambasador Mustanga, ki je s 6pack Čukurjem rapal, s Cirilom Komotarjem pa sta se v dvoboju po rondoju pomerila z rolko in Mustangom. Naslednje jutro je sledil dvoboj slovenskega legendarnega konja, Rogovega novega Ponyja, ki je prav tako izgubil bitko proti ameriškemu legendarnemu žrebcu Mustangu. Karavana je obiskala ljubljanske gasilce, kjer so Mustangi pod vodno zaveso vrhunsko driftali, na zmenek so zapeljali lepotno vlogerko Lepo Afno, v četrtek je vremenarka Jerica z Radia Antena – tokrat grmeče vreme – napovedovala kar med vožnjo iz karavane, dan pa so zaključili na Dnevu šampionov, sprejemu zimskih športnikov na Kongresnem trgu, kamor so Ilko Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta pripeljali prav naši bleščeči Mustangi. V soboto so bili še častni gostje na srečanju Kluba V8 Slovenija, ljubiteljev ameriških vozil, vmes pa so na različne konce mesta prepeljali številne Ljubljančane.

Več informacij s posnetki dogajanja v živo in utrinki z dogajanja najdete na:

facebook.com/Ford.SI

youtube.com/user/FordSlovenija  Nujno si poglejte najnovejši spot s Filipom! #neukrotljivi

instagram.com/ford_slovenija

Ford Slovenija

Podobne objave