“Dealers of the Year”: Renault nagradil najboljše koncesionarje

Thierry Koskas, podpredsednik Skupine Renault za prodajo in trženje je 30. marca letos na posebni slovesnosti v hotelu Molitor v Parizu najboljšim koncesionarjem podelil letna priznanja “Dealers of the Year” (DOTY). V letu 2016 je v tem ocenjevanju sodelovalo več kot 2.500 koncesionarjev iz 35 držav.

DOTY_Nenad_Milosavljevic

Nagrajencev DOTY 2016 je bilo 106, izbrani pa so bili na podlagi naslednjih štirih kriterijev:

  • prodajnih dosežkov,
  • kakovosti storitev za stranke,
  • izpolnjevanja standardov za istovetnost znamke,
  • donosnosti svojega podjetja.

Thierry Koskas je pohvalil predanost, dosežke in poklicno delovanje koncesionarjev Skupine Renault. Poudaril je ključen pomen, ki ga imajo dejanja in prizadevanja mreže za zagotavljanja zadovoljstva in zvestobe kupcev. V Sloveniji je priznanje za leto 2016 osvojilo podjetje Avtotehnika Celje d.o.o., prevzel pa ga je direktor Nenad Milosavljević.

Poleg tega so v ocenjevanju za leto 2016 drugič zapored nagradili tri koncesionarje, ki so se izrazito posvetili družbeni odgovornosti svojega podjetja. Petim koncesionarjem z najboljšimi dosežki pri prodaji električnih vozil so podelili nagrade “EV Awards”.

Skupina Renault z distribucijsko mrežo, ki obsega 12.700 prodajnih mest na petih celinah, v prvo vrsto svojih poslovnih prioritet postavlja zadovoljstvo strank s prodajnimi in poprodajnimi storitvami. Zavedajoč se raznolikosti svojih strank in njihovih pričakovanj si Skupina prizadeva dosegati njihovo zadovoljstvo skozi celotno verigo njihovih stikov s katero od znamk Skupine.

“Skupina Renault je lani dosegla odlične prodajne rezultate zahvaljujoč dosežkom svojih ekip, še zlasti v prodajni mreži, ki so Skupino spremljale in zastopale z navdušenostjo in poklicno strokovnostjo. Čestitam vam za delo, ki ga opravljate vsak dan, vedno v prid zadovoljstva naših kupcev,” je dejal Thierry Koskas letošnjim nagrajencem DOTY.

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Ste že ocenili prebrano novico?

Podobne objave