Zeleni volan z zeleno Toyoto

Toyotini hibridi prihranijo gorivo, imajo manjše emisije in celo napolnijo svoje baterije, ne da bi jih bilo treba priključiti. Mor da mislite, da se lastni kitakšnih vozil srečujejo z zapleteni mitežavami, vendar drži ravno nasprotno – zasnovana so tako, da vam olajšajo življenje.Voziti hibrid je povsem preprosto, kar lahko preizkusite v Zelenem volanu.
Če želite pokazati, da ravno vi znate najbolje voziti zeleno,da obvladate predvidevanje v prometu, da znate primerno pospeševati in pravočasno zavirati, se lahko prijavite za svoj kraj na https://volan.si/nagradne-igre/107/.
/
/
Namreč v sodelovanju z oddajo Volan in Zavarovalnico Triglav prirejamo tekmovanje Zeleni volan. Ob petkih popoldan ob 16. uri se zberemo v različnih mestih po Sloveniji, se ob tekmovanju zabavamo in vsakič dobimo dva finalista, ki bosta postavila najboljši porabi na začrtani trasi, s čimer si bosta prislužila udeležbo na finalnem dogodku.
Tekmovali boste s Toyoto C-HR in kdor bo znal kar najbolje izkoristiti pomoč električnega motorja, se bo z majhno porabo gotovo uspešno prebil v zaključni del.

Podobne objave