Utelešenje športnosti in čistega luksuza: nove posebne izdaje serije 3.

Utelešenje športnosti in čistega luksuza: nove posebne izdaje serije 3.Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity in Edition M Sport Shadow z ekskluzivnimi značilnostmi opreme. Standardni LED žarometi in bogatejšo izbir dodatne opreme, zunanjih barv, lahkih aluminijastih platišč, notranjih okrasnih oblog in barv oblazinjenja dajejo vozilom BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring še večjo privlačnost.

 

Maja Ilec

BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

München.Od meseca julija 2017 bodo tri nove posebne izdaje s specifično standardno in dodatno opremo nudile še več možnosti za individualizacijo vozil BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring. Ekskluzivna ponudba razpoložljive opreme za Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity in Edition M Sport Shadow nudi možnost, da se močno poudari dinamično vozno doživetje ali moderna premijska privlačnost dveh zelo uspešnih modelov srednjega razreda. Posebne izdaje modelov se lahko naročijo poleg obstoječih izvedb opreme in v kombinaciji z vsemi razpoložljivimi motorizacijami. Od meseca julija 2017 bo standardna oprema za vozili BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring prav tako vključevala LED žaromete in LED luči za meglo. Poleg tega bo na voljo dopolnilna ponudba individualnih možnosti, vključno s pestro izbiro barv zunanjosti, lahkih aluminijastih platišč, barv oblazinjenja in notranjih okrasnih oblog.

BMW serije 3, ki je uteleša športno limuzino že več kot 40 let, v svoji šesti generaciji prepriča z agilnostjo, odličnimi voznimi lastnostmi in vrhunskim udobjem bolj kot kdaj koli prej. BMW serije 3 Touring združuje užitek v vožnji, ki je edinstven v premijskem segmentu srednjega razreda, z večjim notranjim prostorom in moderno funkcionalnostjo.

Edition Sport Line Shadow: poosebitev značilnega užitka v vožnji.

Novo vozilo Edition Sport Line Shadow oblikujejo značilna oprema in dizajn, ki sta jasno usmerjena k značilnemu BMW užitku v vožnji, kot na primer, črni vložki za sprednje žaromete in zadnje luči določajo nove, nezamenljive poudarke.Ti jasno poudarjajo tipično osredotočen pogled sprednjih žarometov in obliko enot zadnjih luči v črki L, ki je značilna za blagovno znamko. Okvirja ledvičke BMW in vložki na prenovljenih, nižjih vstopnih odprtinah za zrak so prav tako lakirani v črni barvi, medtem ko sta zaključka izpušnih cevi na voljo iz črnega kroma. Posebna zunanjost vozila BMW serije 3 Edition Sport Line Shadow, ki vključuje 18-palčna lahka aluminijasta platišča z dvojnimi prečkami v ekskluzivni barvi Jet Black.

Kokpit posebne izdaje nudi zares idealne pogoje za športno-vozno doživetje. Instrumentna plošča z novim, značilnim kontrastnim šivom, kombinirani instrumenti z izboljšanimi funkcijami in nov športni volan z oblazinjenjem, ki zagotavlja izvrsten občutek in oprijem, nudijo imeniten in športen ambient. Športna sedeža za voznika in sovoznika sta na voljo z oblazinjenjem v kombinaciji blaga in usnja, medtem ko so notranje okrasne obloge razpoložljive v novi različici Dark Aluminium Carbon z okrasnimi letvami Pearl Gloss Chrome.

Edition Luxury Line Purity:poudarek na ekskluzivnem videzu.

Z odločitvijo za nakup Edition Luxury Line Purity bodo vozniki vozila BMW serije 3 Limuzina ali BMW serije 3 Touring izrazili svoje navdušenje nad premijsko kakovostjo, ekskluzivnimi možnostmi opreme in individualnostjo. Nezamenljiv videz teh posebnih izdaj zaznamuje posebna oprema na zunanjosti iz satiniranega aluminija, ki obsega okvirje bočnih oken, vložke na vstopnih odprtinah za zrak, prečke in okvirja ledvičk BMW, oblogo na zadnjem odbijaču in zaključka izpušnih cevi. 17-palčna lahka platišča, ki so prav tako iz satiniranega aluminija, določajo nadaljnji ekskluziven oblikovni poudarek. 19-palčna lahka aluminijasta platišča, ki so izdelana ekskluzivno za vozilo BMW serije 3 Edition Luxury Line Purity, so na voljo v ponudbi dodatne opreme.

Usnjeno oblazinjenje vseh posebnih luksuznih izdaj je med drugim na voljo v novem barvnem odtenku Cognac. Poleg tega so za vozili BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring prvič razpoložljive notranje okrasne obloge iz plemenite vrste lesa Fineline Light z okrasnimi letvami Pearl Gloss Chrome. BMW serije 3 Edition Luxury Line Purity je prav tako opremljen z novim, zelo kakovostnim športnim volanom, armaturno ploščo z izrazitim kontrastnim prešivom in kombiniranim instrumentom, ki je dopolnjen z dodatnimi vsebinami.

Edition MSport Shadow:Odlično pripravljen za najboljšo športno dinamiko.

Različica Edition M Sport Shadow vozil BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring se odlikuje z dinamiko, ki se v prvi vrsti osredotoča na visoko zmogljivost vozila. Poleg črnih enot žarometov in črnih vložkov na zadnjih lučeh prispevajo k zelo izrazitemu videzu vozila tudi črna ledvička BMW in zaključka izpušnih cevi iz črnega kroma, LED luči za meglo in črni vložki na tridelni nižji vstopni odprtini za zrak. 19-palčna M lahka aluminijasta platišča z dvojnimi prečkami, ki so lakirana v barvi Orbit Grey, so na voljo v ponudbi dodatne opreme.

Športna sedeža za voznika in sovoznika iz črnega usnja z modrim kontrastnim šivom, notranje okrasne obloge v različici Dark Aluminium Carbon z okrasnimi letvami Pearl Gloss Chrome, kombinirani instrument z izboljšanimi funkcijami in armaturna plošča s kontrastnim prešivom zagotavljajo edinstven ambient v notranjosti. Poleg tega so izjemno dinamične posebne izdaje opremljene z možnostmi opreme, ki so že vključene v ponudbi za izvedbo M Sport, kot so M športno podvozje, paket M Aerodynamics, 18-palčna M lahka aluminijasta platišča, M usnjen volan, stropna obloga v antracitni barvi, M vstopni letvi in stikalo za uravnavanje vozne dinamike z načinom vožnje SPORT+.

Standardni LED žarometi in LED luči za meglo ter nove možnosti opreme za vse različice modelov BMW serije 3 limuzina in BMW serije 3 Touring.

S prihodom na trg treh novih posebnih izdaj bo sovpadla tudi pestrejša izbira posebnih možnosti opreme za BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring. V prihodnje standardna oprema ne bo vključevala le LED žarometov, ampak tudi LED luči za meglo. V ponudbi barv zunanjosti bo na voljo nov barvni odtenek Sunset Orange. Obseg opreme za izvedbe Sport Line, Luxury Line in M Sport odslej prav tako obsega armaturno ploščo z izrazitim kontrastnim prešivom. Usnjeno oblazinjenje v barvi Cognac, nove notranje okrasne obloge in dodatna 17, 18 in 19-palčna lahka aluminijasta platišča so na voljo v ponudbi dodatne opreme.

V kombinaciji z navigacijskim sistemom Professional je operacijski sistem iDrive dopolnjen z nadzornim prikazovalnikom s funkcijo zaslona na dotik. V obeh primerih, standardnega radia Professional in dodatnega navigacijskega sistema, je menijski prikaz na zaslonu sedaj prikazan v obliki ploščic z animiranimi grafikami v živo. Vse različice modelov BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring so odslej prav tako dodatno na voljo z multifunkcijsko instrumentno ploščo. Na digitalnem TFT-barvnem zaslonu se lahko informacije, ki so povezane z vožnjo, prikažejo v individualno prilagojeni obliki. Izbira vsebin in njihova grafična uprizoritev se spreminjata v skladu s posameznim načinom vožnje, ki se izbere prek stikala za uravnavanje vozne dinamike.

Podobne objave