Novi BMW M240i M Performance Edition.

Novi BMW M240i M Performance Edition.Privlačni deli M Performance izboljšajo dinamičen značaj športnega kupeja.

München. Strast za individualizacijo opreme ostaja neomajna. Z deli M Performance nudi BMW strankam s športnimi ambicijami možnost, da prilagodijo svoja vozila lastnim preferencam. Z novim vozilom BMW M240i M Performance Edition predstavlja oddelek BMW M posebno izdajo v skladu s tem trendom. Vozilo je oblikovano z namenom, da se še močneje izrazi atletsko privlačnost kompaktnega športnega kupeja. Model posebne izdaje že tovarniško vključuje celo vrsto kakovostnih komponent na zunanjosti iz programa opreme M Performance. Vse so dovršeno usklajene, da še močneje poudarijo športen videz in dinamično privlačnost močnega kupeja. Deli iz karbonskih vlaken ali v črni barvi ustvarijo izrazit kontrast z lakom Alpine White. BMW M240i M Performance Edition poganja vrstni 6-valjni bencinski motor s tehnologijo M Performance TwinPower Turbo in največjo močjo 250 kW/340 KM (kombinirana poraba goriva: 8,5-7,7 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 195-176 g/km)*.

Močna izraznost in izjemna športnost.

Atletski videz kompaktnega športnega kupeja je posebej poudarjen z velikimi 19-palčnimi lahkimi aluminijastimi platišči, ki so opremljena s kombiniranimi pnevmatikami (spredaj 225/35 R19 in zadaj 245/30 R19). Visokokakovostna kovana platišča z obliko dvojnih prečk so na voljo v dvobarvni izvedbi Orbit Grey in s čelno površino v izvedbi brušenega diamanta. Na sprednjem delu ima posebna izdaja vgrajene aerodinamične komponente, ki vključujejo elemente za usmerjanje zraka, razdelilnik in podaljšan sprednji odbijač s spojlerjem v mat črni barvi. Tudi rešetka hladilnika in prečke dvojne ledvičke so na voljo v črni barvi. Delno lakiran zadnji difuzor in karbonski zadnji spojler dajeta vozilu značilno privlačnost. In tudi tukaj ustvarijo karbonska vlakna ter črna barva čudovit kontrast z belo lakirano zunanjostjo vozila.

Brezkompromisna kakovost in izvrstna zmogljivost.

Vse komponente M Performance, ki so bile razvite posebej za vozilo BMW M240i, vključujejo bogato znanje in izkušnje oddelka BMW M GmbH ter so brezhibno usklajene med seboj. Skupaj izpopolnijo aerodinamiko vozila in s tem izboljšajo njegove vozne lastnosti ter vozno zmogljivost. BMW M240i M Performance Edition se proizvaja samo v tovarni BMW v Leipzigu.

Dosledno športen z dodatnim BMW xDrive.

Močan BMW M240i M Performance Edition se lahko naroči bodisi s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 8-stopenjskim športnim menjalnikom Steptronic. Poleg tega je za kupeja visoke zmogljivosti dodatno na voljo tudi BMW xDrive. V tem primeru je vozilo vedno opremljeno z avtomatskim menjalnikom. Kompaktno športno vozilo navduši z odlično zmogljivostno statistiko. V kombinaciji s sistemom štirikolesnega pogona (kombinirana poraba goriva: 8,0 l/100 km, kombinirane emisije CO2: 184 g/km)* pospeši do znamke 100 km/h v le 4,4 sekunde, medtem ko znaša njegova največja hitrost 250 km/h.

BMW M240i M Performance Edition, katerega proizvodnja je omejena na 750 vozil, bo na voljo od meseca julija 2017.

Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.

BMW.si/emisije.\europe.bmw.corpwinfsNSC-EuropeSloveniaLjubljana-Data5_Corporate_Communications2017Sporočila za medijeV pripraviLokalniwww.BMW.siemisije

Priročnik CO2 (smernice CO2) (PDF ‒ 2,7 MB).

PRESS CONTACT.

Maja IlecBMW GroupTel: +386 1 586 73 74

Podobne objave