Renault TRAFIC SpaceClass na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu

Renault v svojo ponudbo dodaja TRAFIC SpaceClass, prestižen kombi za prevoz potnikov za poklicno in zasebno rabo.

TRAFIC SpaceClass omogoča prevoz do devetih oseb, ki jim ponuja kar največji prostornost in udobnost.

Renault TRAFIC SpaceClass bo svoj ognjeni krst opravil v vlogi vozila za prevoze gostov letošnjega filmskega festivala v Cannesu.

Cannes, Francija– Letošnji 70. mednarodni filmski festival v Cannes bo prinesel premiero novega vozila; to je TRAFIC SpaceClass.

Renault se s Traficom SpaceClass podaja na osvajanje trga prestižnih kombijev za prevoz potnikov. Ime Trafic SpaceClass vzbuja predstavo velike prostornosti in udobja v tem prostoru.

Trafic SpaceClass je čisto nov izdelek, zasnovan v skladu s potrebami kupcev, ki iščejo najboljšo kombinacijo prijetnosti vožnje in udobnosti vozila na trgu. Za debitantski nastop tega vozila smo izbrali festival v Cannesu, saj hočemo pokazati, da je ta prestižni kombi posebno primeren za prevoz znanih osebnosti in poslovnežev, na primer na letališče,je dejalAshwani Gupta, direktor poslovne enote gospodarskih vozil Zveze Renault-Nissan.

Trafic SpaceClass lahko glede na izvedenko sprejme do devet potnikov, katerim ponuja prostornost in udobnost najvišje ravni na trgu. Prilagodljivost v tirnice vpetih sedežev v drugi in tretji vrsti omogoča več kot 50 različnih postavitev, kar je edinstveno v tem segmentu. Vsak potnik je deležen diskretnega udobja zahvaljujoč dodatno zatemnjenim steklom zadaj, uravnavani klimatski napravi, bralnim lučkam s svetilnimi diodami in ekskluzivnimi usnjenimi prevlekami (glede na različico).

Trafic SpaceClass z opremo “Paket Signature” se zahvaljujoč vrtljivim sedežem in snemljivo osrednjo mizico z nizom mest za shranjevanje lahko pretvori v “salon na kolesih”. V vseh izvedenkah vtičnice 220 V in USB omogočajo polnjenje računalnikov in drugih elektronskih naprav.

Na armaturni plošči je množica praktičnih in značilnih podrobnosti, med katerimi so tudi z usnjem prevlečen volan, množica odlagalnih mest ter kromasti ali črni satinirani okrasni vstavki. Osrednji zaslon z diagonalo 7 palcev prikazuje sliko navigacijske naprave MEDIANAV Evolution ali naprave R-Link Evolution s funkcijo Android Auto ter sliko kamere za vzvratno vožnjo (glede na različico).

Na zunaj je Trafic SpaceClass na mah prepoznaven zahvaljujoč svetlobnemu pečatu spredaj, kromasti maski, lakiranima odbijačema, oznakama SpaceClass na prednjih blatnikih, ekskluzivni premierni kovinski temno sivi barvi karoserije (siva Comète), mnogih črnih satiniranih elementih in brušenih 17-palčnih platiščih (glede na izvedenko).

Trafic SpaceClass cilja na poklicne kupce, katerim je izredno pomembno udobje za vse potnike ne glede na dolžino poti. Trafic SpaceClass je posebno primeren za podjetja in hotele, ki uporabljajo kombije za prevoz potnikov na ali z letališč in železniških postaj. Ta kombi visokega razreda za prevoz potnikov je prav tako namenjen vsem, ki se poklicno ukvarjajo s prevozi oseb, na primer taksi podjetja ali samostojni šoferji. Trafic SpaceClass bo pritegnil tudi zasebne kupce kot so družine, ki rabijo velik in prilagodljiv prostor za potnike.

TRAFIC SpaceClass prihaja na evropske trge jeseni 2017.

Podobne objave