Audi quattro Cup beleži 20. obletnico v Sloveniji.

Audi quattro Cup beleži 20. obletnico v Sloveniji.

V soboto, 17. junija 2017 so na Diners golf igrišču Smlednik, Ljubljana potekale kvalifikacije za uvrstitev na finalni turnir Audi quattro Cup, ki smo ga uspešno zaključili v nedeljo, 18. junija 2017. V tekmovalnem finalu se je pomerilo 36 dvojic. Podjetje Porsche Slovenija in avtomobilska znamka Audiuspešno organizirata že dvajset let serijo najbolj priljubljenih in najbolj množičnih golf turnirjev pri nas. Audi je sinonim za vrhunsko tehniko, natančnost in dinamičnost, kar odlikuje tudi dobre igralce golfa. Avtomobilska znamka Audi je zato že več kot dve desetletji aktivno dejavna pri promociji golfa po celem svetu.

Na finalnem turnirju na Smledniku sta zmagala g. Zoran Poteko in g. Rok Poteko. Zmagovalna ekipa Aud quattro Cup 2017 g. Zoran Poteko in g. Rok Poteko si je z zmago priigrala udeležbo na svetovnem finalu Audi quattro Cup, ki bo v decembru letos v Los Cabosu v Mehiki.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo tudi našima zvestima sponzorjema: podjetjema Andraž in Porsche Finance Group Slovenija. Posebna zahvala gre tudi našima dolgoletnima partnerjema g. Mirku Vovku in sodniku g. Ivu Stomiloviču, ki skrbita za brezhiben potek igre.

1. mesto: g. Zoran Poteko in g. Rok Potekov sredini, desno: direktor znamke Audi g. Franci Bolta in levo: Audi marketing ga. Ljudmila Bogataj

2. mesto: g. Mitja Reinhard in g. Drago Bilič, desno: direktor znamke Audi g. Franci Bolta, levo: Audi marketing ga. Ljudmila Bogataj.

3. mesto: g. Robert Rons in g. Rajko Grzin (manjkajočna fotografiji), levo: direktor znamke Audi g. Franci Bolta, desno: Audi marketing ga. Ljudmila Bogataj.

Podobne objave