POSEBNI FOCUS RS V RUMENI BARVI, SAJ FORD Z EKIPO TEAM SKY IN CHRISOM FROOMOM SLAVI ZMAGO NA DIRKI TOUR DE FRANCE

25. julij 2017 – Ford slavi še en uspešen nastop ekipe Team Sky na dirki Tour de France, na kateri je elitni kolesarski ekipi in njenemu vodilnemu tekmovalcu Chrisu Froomu stal ob strani vse do zmage na Champs-Élysées v Parizu.

To je bila že četrta zmaga na Touru za Frooma in peta za ekipo Team Sky. Njegov kolega iz ekipe Mikel Landa je dirko končal na četrtem mestu, v skupni klasifikaciji je Team Sky zmagal tudi kot najboljša ekipa.

Ford je ekskluzivni dobavitelj osebnih in dostavnih vozil ekipe Team Sky, zato je v zadnji etapi dirke Team Sky Ford Focus RS Option Pack – vozilo za podporo na kronometrih in izvidniško vozilo – dobil posebno rumeno opravo, prav tako kot karavan Mondeo za športne direktorje dirke. Celotna flota Fordovih vozil za podporo ekipi Team Sky, v kateri so tudi športni terenci Edge in Kuga, športni enoprostorci S-MAX ter dostavniki Tourneo Custom in Transit, je običajno modro progo nadomestila s progo v zmagoviti rumeni barvi.

“Tour de France je ponovno pritegnil pozornost sveta in navdušeni smo, da smo del zmagovite ekipe in da so naša vozila prispevala svoj delež pri pomoči ekipi Team Sky in Chrisu Froomu do še ene trdo priborjene zmage,” je povedal Roelant de Waard, podpredsednik za trženje, prodajo in storitve pri Fordu Evropa.

Ford oskrbuje ekipo Team Sky z vozili od leta 2016, v začetku letošnjega leta pa je partnerstvo podaljšal do konca leta 2019.

Podobne objave