#MINIDENTITETA ponovno osvaja Slovenijo.

Projet #MINIDENTITETA že drugo leto zapored osvaja MINI navdušence na družbenih omrežjih. Letos so v ospredju kampanje tekmovalci, ki bodo skozi tedenske izzive iskali svojo MINIDENTITETO v širokem spektru MINI vozil. Izmed 425 prijavljenih MINI navdušencev se bo 8 izbranih pomerilo pod budnim očesom mentorjev.

Mentorje tekmovalcev sestavljajo že nekateri znani MINI obrazi: miselni vodja projekta Odprta kuhna Alma Kochavy, ki se že veseli začinjenih MINI dogodivščin, pevka Alya, ki v tekmovalcih ne bo izzvala le MINI stasa, pač pa tudi glas, lanskoletna zmagovalka MINIDENTITETE Urška Podojstršek, ki bo tekmovalce poskusila navdušiti za avanture kar na strehi vozil MINI Countryman in Luka Stanovnik, režiser in soustanovitelj podjetja Bright Visuals, ki bo dokazal, da je 3-vratni razgrajač MINI John Cooper Works ravno prav velik za ustvarjanje odličnih kreativnih idej.

Poznanim MINI ambasadorjem, ki že znajo prepoznati pravo MINIDENTITETO, pa se bodo letos pridružili tudi novi znani obrazi in skriti MINI navdušenci. Kot prvi se bo v vlogi mentorja in izzivalca predstavil Nejc Simčič, prvo ime slovenske družabne kronike. Nejc bo svoje izzive koval v popolnoma prenovljenem modelu MINI Countryman, ki najbolj izraža njegovo avanturistično osebnost. Z Nejcem pa bosta ljubezen do MINI Countrymana delili tudi priznani slovenski oblikovalki Urška Draž in Petja Zorec.

MINI dirka se bo začela 21. 8., tekmovanje pa bo mogoče spremljati preko spletne strani mini.si ali na uradnih Facebook in Instagram profilih MINI Slovenija. Dirka bo navdušila tako strastne ljubitelje avtomobilizma kot tudi vse, ki obožujejo zabavne izzive.

Foto: Blaž Tomažin

Podobne objave