10. festival smeha Panč: Opel tudi ob jubileju ponosni sponzor festivala stand up komedije

  • Jubilej: Deset let festivala Panč, pet let Oplovega sponzorstva festivala smeha
  • Pozitivna energija: številni slovenski in tuji komiki gledalce nasmejejo do solz
  • VIP prevoz: nastopajoči in izžrebanci na festival v Oplovih vozilih

Ljubljana. S slogani kot so „Nemci res ne znamo ustvarjati dobrih šal, zato pa delamo toliko boljše avtomobile! “ ali „Kaj imajo skupnega Opel in solze smeha? Oboje teče kot namazano.“ se Opel letos že peto leto zapored predstavlja v okviru festivala Panč 2017 na Ljubljanskem gradu. Opel tako postaja že tradicionalni partner festivala smeha, kamor povabi svoje poslovne partnerje in nagrajence nagradne igre, ki jo izpelje prek družbenih omrežij, na obilico smeha in pozitivne energije.

V idilično okolje Ljubljanskega gradu je namreč prispela karavana izvrstnih slovenskih in tujih komikov. Festival Panč 2017 poteka od 22.–26. avgusta in tudi letos so organizatorji pripravili  izjemno pester program in številne nove in aktualne šale. Letošnje zanimanje za komedijo je preseglo vsa pričakovanja, saj je bila večina večerov razprodana še pred začetkom festivala.

Opel tudi letos s svojimi vozili poskrbi tudi za prevoze nastopajočih komikov. Tokrat se prevažajo v Corsi in še vročem Crosslandu X, ki je ravno pred kratkim zapeljal na slovenski trg. Posebna čast VIP prevoza s strani organizatorja in svetovnega komika Tina Vodopivca pa je doletela izžrebanko nagradne igre na Tinovem FB profiluBi se zapeljali z Astro in Tinom Vodopivcem na PANČ, Festival stand-up komedije Ljubljana? “ Tako bo nagrajenko v družbi prijateljice na Ljubljanski grad v soboto zapeljal prav poseben šofer in sicer Tin Vodopivec s svojo Astro ter jo pospremil v prvo vrsto. Tin je namreč postal Oplov ambasador in se na svoje nastope vozi v novi Opel Astri. Tin in Astra sta prava zmagovalna kombinacija – Astra namreč zmaguje na svojem področju, saj je ob prihodu na trg premagala vso avtomobilsko konkurenco ter postala Slovenski in Evropski avto leta, Tin pa je eden izmed najbolj zabavnih in uspešnih slovenskih komikov, katerega popularnost sega tudi izven slovenskih in evropskih meja.

Podobne objave