Kia podpira mariborski kantavtorski festival Sound of Streets

Festival je dostopen vsakomur in se lahko pohvali s prostim vstopom za vse, željne dobre domače in tuje kantavtorske glasbe.

Pri Kii spodbujamo željo meščanov Maribora, da dvignejo kakovost življenja v svojem mestu, zato kot pokrovitelji sodelujemo na kantavtorskem festivalu, ki se lahko pohvali z bogatim programom in prostim vstopom.
Na že tretjem festivalu S.O.S. – Sound of Streets, ki se bo 1. in 2. septembra 2017 odvijal v Mariboru, bo kot uradno vozilo organizatorjev ‘nastopil’ tudi Kia Sportage. Priljubljeni novi športni terenec bo olajšal prevoze in poskrbel, da se bodo domači in tuji glasbeniki počutili udobneje.

Festival S.O.S. – Sound of Streets, ki je zaživel s pomočjo prostovoljcev in donatorjev, je prvi slovenski ulični kantavtorski dogodek v tem obsegu. Na njem bodo v dveh dneh nastopili priznani domači in tuji kantavtorji, ki bodo mariborske ulice poživili in napolnili s pozitivno energijo. Organizatorji želijo s festivalom oživiti dogajanje v mestnem jedru Maribora in ljudem približati kakovostno avtorsko glasbo.
Letos bo s svojo glasbeno virtuoznostjo obiskovalce razveseljevala priznana in pisana mednarodna druščina: Slovenci Andrej Boštjančič Ruda, Andrej Černelč, Jakob Kobal in Elvis Berljak, Doug Andrews iz ZDA in Vlado Kuzmin iz Hrvaške.

Festival je dostopen vsakomur, saj bo vstop prost.

Več o festivalu lahko preberete na spletni strani www.sos-maribor.si.

Podobne objave