Najmodernejše tehnologije za inženirstvo v Zagrebu

 

11.10.2017. bosta v Zagrebu, v Kraš Auditoriju podjetji CADCAM Grupa in Dassault Systemes predstavili najmodernejšo tehnologijo, ki jo  4. industrijska revolucija prinaša v svet  inženirstva, 3D konstruiranja, modeliranja, robotike, proizvodnje, simulacija in optimizacije proizvodov.

Pripravljene so predstavitve v živo, zanimiva predavanja o programskih rešitvah, iskušnjah uporabnikov in primeri iz prakse. Strokovna predavanja in delavnice bodo gostila domače in tuje predavatelje z bogatimi izkušnjami stroke.

Poleg tega vse udeležence čaka tudi playground s super hitrim električnim avtomobilom Rimac Concept One in električnim kolesom Greyp. Eksluzivno bodo predstavili tudi uporabo tehnologije virtualne resničnosti in možnosti  udeležencev v virtualni pogled notranjosti najbolj zapletenih vezij na 3DEXPERIENCE platformi. Lahko boste spoznali tudi humanoidnega robota Poppya, ki predstavlja povezavo projektiranja, mehatronike, virtualne resničnosti in 3D printanja. Čas določen za playground in druženje, možnosti izmenjave idej in povezovanje s potencialnimi partnerji.

Dogajanje je namenjeno vsem, ki želijo izboljšati svoje poslovne procese, poiskati odgovore na vprašanja, ki zahtevajo nove trend v inženirstvu, konstruiranju, optimizaciji proizvodov in proizvodnje. Prav tako je dogodek namenjen vsem, ki želijo utrditi proizvodne in poslovne procese, ter povezati inženirje, projektante, oblikovalce, menedžerje, marketing, prodajo in druge oddelke in lokacije v integrirano sodelovalno okolje.

 

 

Prijave za sodelovanje na forumu so možne do 10. oktobra na :

http://www.cadcam-group.eu/hr/3dexperience-forum-2017-zagreb

 

CADCAM Grupa je pooblaščeni Dassault Systemes zastopnik za programske rešitve CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA in inovativne poslovne platforme 3DEXPERIENCE. S svojim R&D oddelkom je razvilo edinstveno programsko rešitev MECODES, ki povezuje vodilne ECAD programske pakete s  CATIA V5 IN 3DEXPERIENCE platformo, s katero je omogočeno multidisciplinarno razvijanje proizvodov.

 

Kontakt za medije:

Lucija Babić

Lucija.babic@cadcam-group.eu

01 2016 117

098 9540 671

 

Podobne objave