Najmodernejše tehnologije za inženirstvo, 10.10.2017 v Ljubljani

 

10.10.2017 bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekal dogodek „Najmodernejše tehnologije za inženirstvo“, kjer bosta podjetji CADCAM Group in Dassault Systemes predstavili najmodernejšo tehnologijo, ki jo 4. industrijska revolucija prinaša v svet inženirstva, 3D konstruiranja, modeliranja, robotike, proizvodnje, simulacije ter optimizacije proizvodov. Za vas smo pripravili demonstracije v živo, zanimiva predavanja o programskih rešitvah, izkušnjah uporabnikov in praktične primere. Na delavnicah bodo bodo predavali tako domači kot tuji predavatelji z bogatimi izkušnjami.

Vse udeležence čaka playground s super hitrim električnim avtomobilom Rimac Concept One in električnim kolesom Greyp. Eksluzivno bo predstavljena uporaba tehnologije virtualne resničnosti z opcijo, da sami doživite in preizkusite  virtualni pogled najbolj zapletenih vezij na 3DEXPERIENCE platformi. Spoznali boste humanoidnega robota Poppya, ki predstavlja povezavo projektiranja, mehatronike, virtualne resničnosti in 3D printanja. Čas bo rezerviran tudi za playground in druženje, kjer boste izmenjali ideje ter se povezali s potencialnimi partnerji.

Dogajanje je namenjeno vsem, ki želijo izboljšati svoje poslovne procese in poiskati odgovore na vprašanja: kateri so novi trendi v inženirstvu, v konstruiranju, v optimizaciji proizvodov in proizvodnji?  Zato vabljeni vsi, ki želite utrditi proizvodne in poslovne procese ter povezati inženirje, projektante, oblikovalce, menedžerje, marketing, prodajo in druge oddelke ter lokacije v integrirano okolje.

 

PRIJAVE NA DOGODEK: https://www.cadcam-group.eu/si/3dexperience-forum-2017-slovenia

 

O CADCAM Group:

CADCAM Group je pooblaščeni Dassault Systemes zastopnik za programske rešitve CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA in inovativne poslovne platforme 3DEXPERIENCE. Je vodilni ponudnik izvajanja in implementacije PLM rešitev in edinega certifikacijskega centra Dassault Systèmes v jugovzhodni Evropi. Skupina visoko usposobljenih inženirjev in strokovnjakov nudi celovito svetovalno storitev PLM ter izvajanje poslovnih rešitev in inženiringa ter izobraževalnih storitev za CAD, CAM, CAE in mehatroniko. CADCAM Group je s svojim R&D oddelkom razvila edinstveno programsko rešitev MECODES, ki povezuje vodilne ECAD programske pakete s CATIA V5 IN 3DEXPERIENCE platformo, s katero je omogočeno multidisciplinarno razvijanje proizvodov.

 

Kontakt za medije:

Ana Pavlič

E: Ana.pavlic@cadcam-group.eu

T: 01 42 67 333/ 040 636 744

Podobne objave