Cene so znane: nova velika kombija Opel Vivaro Combi+ in Tourer 

 

 

  • Privlačni ponudbi: trgovci že sprejemajo naročila za Opel Vivaro Combi+ in Tourer
  • Praktični duet: Oplovi vesoljski ladji s prvorazredno opremo in limuzinskim udobjem
  • Vrhunska povezljivost: IntelliLink Navi 80 s funkcijo za sprotno upoštevanje razmer v prometu

Rüsselsheim. Samo nekaj tednov je minilo, odkar sta se novi različici Oplovega kombija Vivaro prvič predstavili na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, zdaj pa trgovci že sprejemajo naročila za poslovno različico Vivaro Tourer in minibus za devet potnikov Vivaro Combi+. Vstopnica v svet privlačnih in prostornih kombijev Vivaro je na voljo že od 30.677 EUR naprej (priporočena prodajna cena z DDV v Sloveniji).

Novi različici navdušita s prvorazredno opremo in udobjem, ki je povsem primerljivo z osebnimi limuzinami, obenem pa zagotavljata obilo prostora in prilagodljive razporeditve sedežev. Voznika in sopotnike razvajajo sodobne tehnologije in asistenčni sistemi – ter seveda vrhunska povezljivost. Sistem IntelliLink Navi 80, ki je na voljo za doplačilo, prvič nudi tudi sprotno upoštevanje razmer v prometu in je združljiv z aplikacijo Android Auto.

Popoln partner za posel in rekreacijo: eleganten, prilagodljiv in udoben

S privlačno vstopno ceno 38.377 EUR je na voljo Vivaro Tourer, idealen poslovni salon višjega razreda. Kdor želi uporabiti Tourerja kot sodobno pisarno za sestanke, lahko drugo vrsto sedežev preprosto zavrti za 180 stopinj in poskrbi, da si sogovorniki gledajo iz oči v oči. Prostorni kombi je še udobnejši, če kupec v ponudbi opreme za doplačilo izbere dva individualna sedeža, ki ju je možno obračati v krogu 360 stopinj, in zložljivo mizo.

Standardna oprema Vivara Tourer vključuje notranjo oblogo s stropnimi lučkami LED, ki poskrbijo za prijetno osvetlitev. Uporabniki lahko prenosne računalnike in druge mobilne naprave preprosto povežejo prek dveh priključkov USB, za polnjenje pa lahko uporabijo tudi 220-voltno vtičnico (za moč do 300 wattov) v drugi vrsti. Dodaten akumulator za doplačilo omogoča povečanje zmogljivosti za 70 Ah tudi po izklopu motorja. Klimatska naprava/samodejni nadzor klime, parkirni pomočnik in številne druge funkcije so vključeni v paket standardne opreme, prav tako kot izjemno udobje za voznika in sovoznika. V šest smeri nastavljiva sedeža z naslonom za roke, ledveno oporo in stranskimi varnostnimi blazinami obema zagotavljata uživanje v sproščeni vožnji.

Vivaro Tourer pritegne pozornost tudi z ekskluzivnim videzom, za poseben poudarek pa poskrbijo sijajno črne kljuke vrat in pokrova zunanjih ogledal. Na voljo so tudi dodatno zatemnjena stekla oken za stebričkom B in srebrna ali črna 17-palčna platišča iz lahkih kovin v izvedbi z dvema barvnima odtenkoma.

Vivaro Combi+ je udoben potniški in družinski minibus. Za izjemno udobje lahko voznik svoj sedež nastavlja v šestih smereh, sovozniška sedeža pa sta oblikovana za odlično vsestransko oporo. Zadnje sedežne klopi so standardno opremljene z nasloni za roke, klopi v drugi in tretji vrsti je možno povsem odstraniti brez orodja, klop v tretji vrsti pa omogoča preklop navzdol. Prostoren minibus za devet oseb je na voljo že za 30.677 EUR.

IntelliLink Navi 80: vrhunska povezljivost

Da med vožnjo ni nikoli dolgčas, so na voljo različni sistemi za informacije in razvedrilo, vključno s sistemom IntelliLink Navi 80 s funkcijo za sprotno upoštevanje razmer v prometu (za doplačilo). Digitalne povezave navigacijskemu sistemu omogočajo, da voznika sproti obvešča o dogajanju v prometu in predlaga alternativne poti, preden vozilo obtiči v prometnem zastoju. Voznik lahko za preprosto upravljanje sistema uporabi 7-palčni barvni zaslon na dotik, tipke na volanskem obroču ali svoj glas.

Milica Kopanja Šircelj
Vodja odnosov z javnostmi / PR Manager
—————————————————————————————————————-

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 1 520 95 32 I Mobile: +386 41 612 050 I Fax: +386 1 520 95 42

E-mail: milica.kopanja@opel.com

Podobne objave