Samozavestna Opel in Astra: prepričani, da prepriča

· Opel v Sloveniji predstavlja edinstveno kampanjo za Astro, svoj najbolje prodajan model

· Kampanja “Astra. Prepričala vas bo.” odraža Oplovo samozavest, da se bodo lastniki nove Astre v manj kot 30 dneh prepričali, da je bila njihov odločitev pravilna

Ljubljana. Opel v Sloveniji ob koncu leta predstavlja edinstveno kampanjo za Astro “Astra. Prepričani smo, da vam bo všeč! Drugače jo pripeljite nazaj.” Kampanja odraža Oplovo samozavest in prepričanost v kakovost Astre, da jo lastnik po mesecu dni vožnje z njo nikakor ne bo želel vrniti in uveljavljati tako imenovane garancije povratnega nakupa*.

“Naši kupci so nad Astro navdušeni in verjamemo, da bo naša edinstvena garancija zadovoljstva prepričala tudi tiste, ki so glede zamenjave svojega avta za novo Astro še oklevali. Kupljeno vozilo namreč lahko v roku 30 dni ali do 2,000 prevoženih km pripeljejo nazaj ob povračilu celotne kupnine.”, pravi Borut Gazvoda, direktor Opla v Sloveniji.

Oplova samozavest temelji na trdnih temeljih, saj je Astra dobitnica številnih prestižnih nagrad s strani strokovne javnosti in publike, med katerimi so vsekakor najbolj odmevne ‘Evropski avto leta 2016’, ‘Slovenski avto leta 2016‘ in ‘Zlati volan 2016’. Lahka arhitektura vozila, pogoni z izjemno učinkovito tehnologijo, povezljivost in sistemi za pomoč vozniku so odlike zadnje generacije Opel Astre, ki so prepričale tudi že več kot pol milijona kupcev po vsej Evropi. Trenutno Astra zaseda drugo mesto na skupnem evropskem trgu kompaktnih vozil, v Sloveniji pa je najbolje prodajan Oplov model.

Opel Astra odraža Oplovo filozofijo uvajanja naprednih tehnologij v kompaktni razred, kar obenem zagotavlja njihovo dostopnost širši skupini uporabnikov in to je tudi bistvo Oplovega gesla ‘Prihodnost pripada vsem’. Med njenimi tehnološkimi značilnostmi posebej izstopajo sistem OnStar, osebni pomočnik za povezljivost in storitve, ter IntelliLux LED® matrični žarometi, ki omogočajo trajno osvetlitev z dolgimi lučmi brez bleščanja.

 

Milica Kopanja Šircelj Vodja odnosov z javnostmi/ PR Manager

—————————————————————————————————————-

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 1 520 95 32I Mobile: +386 41 612 050I Fax: +386 1 520 95 42

E-mail:milica.kopanja@opel.com

media.opel.com I opel.si

Podobne objave