Slovenska medijska predstavitev BMW serije 6 Gran Turismo in BMW X3.

Medijska predstavitev novega avanturista BMW X3 in predstavitev popolnoma novega modela BMW serije 6 Gran Turismo.

Bled, Pokljuka. Po uradnem lansiranju novih vozil BMW serije 6 Gran Turismo in BMW X3 na trg, je BMW Group Slovenija organiziral posebno medijsko lansiranje vozil. Dogodek se je začel na Bledu, kjer je potekala predstavitev vozil, kasneje pa so se aktivnosti preselile na vozilu BMW X3 bolj domačo lokacijo, Pokljuko.

 

BMW serije 6 Gran Turismo postavlja popolnoma nov segment vozil v luksuznem razredu. Vozilo nudi edinstveno kombinacijo luksuznega udobja, športne in dinamične vozne lastnosti ter elegantno zunanjo obliko.

Ines Matjašič Habjan, produktna vodja BMW Group Slovenija: »BMW serije 6 Gran Turismo združuje najnovejše napredne tehnologije z edinstvenim dizajnom in zagotavlja prestižno potovanje v prvem razredu. Verjamem, da bo vsak voznik navdušen nad asistenčnimi sistemi, ki omogočajo začetke avtonomne vožnje, prav tako, pa navdušujejo tudi motorji, ki zagotavljajo zelo dinamično vožnjo.«

 

BMW X3 je leta 2003 s svojim prihodom na trg zasnoval segment srednje velikih športnih terencev.  Od začetka proizvodnje je bilo svetovno že izdelanih 1,5 milijona vozil, lansiran model pa je kar tretja generacija vozila.

»Vozilo se razlikuje od prejšnjega po večji zmogljivosti, drznejših zunanjih linijah in predvsem naprednih voznih asistenčnih sistemih. Novi BMW X3 je idealen za pobeg iz vsakdana in prinaša dinamične X užitke, ki se jih ne da primerjati,« je povedal David Černivec, vodja korporativne prodaje BMW Group Slovenija:

 

Poleg novih vozil je BMW Group Slovenija predstavil tudi novo kampanjo ‘Ostani’, s katero želi predstaviti čustveni naboj BMW avtomobilov. Kot prvi se je s kampanjo predstavil BMW ambasador Boštjan Trstenjak, lastnik restavracije Cubo, ki s svojo BMW serije 5 predstavlja ambicioznost.

Svobodnost in strast pa je najbolj pisana na kožo novemu ambasadorju BMW X3, slovenskemu najboljšemu deskarju na snegu Marko Grilcu.

 

Ob prejetju ključa je Marko navdušeno povedal, da je vozilo že predpremierno preizkusil: »Nisem si mislil, da bo nova generacija lahko boljša od prejšnje, ampak me je še bolj navdušila! Super so mi novi vozni asistenčni sistemi, ki mi največjo udobnost v vožnji nudijo na daljših poteh v tujino. Ena izmed prvih daljših poti z vozilom, pa bo zagotovo na snemanje oglasa za kampanjo ‘Ostani’«.

Vozilo mu je predal Uroš Dolenc, vodja dogodkov in marketinga mreže pooblaščenih prodajalcev BMW Group Slovenija, hkrati pa napovedal, da bosta Marko in BMW X3 tudi zvezdi Dežele BMW xDrive, ki bo letos potekala že sedmič v Kranjski Gori in prvič na Mariborskem Pohorju.

 

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

Podobne objave