SNOWKARMA: POREDNO ALI PRIDNO – INTERAKTIVNI ANIMIRANI FILM VAM OMOGOČA, DA IZBERETE SVOJO POT

Snowkarma: Naughty or Nice (poredno ali pridno) je najnovejši v seriji prazničnih animiranih filmov, v katerih nastopa avtomobilček Ford Fiesta, ki ga vozi Mental Block. To je prvi interaktivni video v seriji, saj lahko gledalci izberejo različne poti in ustvarijo svojo pot do konca. Na koncu bodo odkrili, ali so se s svojimi izbirami uvrstili na Božičkov seznam porednežev ali ne.

Ste na Božičkovem seznamu porednežev?

 

Vas zanima, ali ste na Božičkovem seznamu porednih ali pridnih? To lahko ugotovite z našim najnovejšim prazničnim animiranim filmom, že šestim zapored.

 

V prvi interaktivni različici bo Mental Block s svojo Fiesto WRC prisluhnil vašim napotkom. Ko v domišljijskem svetu pridete do točke, ki zahteva odločitev, lahko izberete pot, po kateri bo nadaljeval z vožnjo. Ga boste poslali na poredno ali pridno pot?

 

Morda boste požgali nekaj novoletnih jelk, pomagali Božičku sanke potisniti iz snega ali se med dirko po kuhinji skušali izogniti brstičnemu ohrovtu – ne glede na izbiro poti boste zagotovo srečali nekaj znanih likov. Na koncu vam bo Božiček namignil, kakšno darilo lahko pričakujete pod jelko.

 

Za ustvarjanje več kot 25 scen z 12 različnimi prizorišči in skoraj 3000 sličicami je bilo potrebno en mesec posameznikovega dela. In s skritimi prizori v primeru predolgih premorov pred odločitvami ali vztrajanju pri porednih izbirah tudi vas čaka kar nekaj ‘dela’.

 

Če želite odkriti, kaj lahko letos pričakujete od Božička, si oglejte animirani film Snowkarma: Naughty or Nice, a če vas Božiček ne bo obdaril z darili z vašega seznama, nikar ne krivite nas!

 

Koda za video:

<iframesrc=”//cdn1.raptmedia.com/clients/dma_media/embed.html“width=720height=405scrolling=noframeborder=0marginheight=0marginwidth=0webkitallowfullscreen=truemozallowfullscreen=trueallowfullscreen=true><pstyle=”text-align:center”>Iframes are required to view this content.</p></iframe>

Podobne objave