Vznemirljiva dežela BMW xDrive že šestič v Kranjski Gori in letos tudi na Pohorju.

Pohorje in Kranjska Gora. Navdušenci inteligentnega štirikolesnega pogona BMW xDrive že s prvim zapadlim snegom nestrpno pričakujejo zimsko deželo BMW xDrive. Letos bo dogajanje in testne vožnje poleg Kranjske Gore, ponovno potekalo na Štajerskem koncu, tokrat na Pohorju.

 

 

Vznemirljiva dežela BMW xDrive že šestič v Kranjski Gori in letos tudi na Pohorju.

Pohorje in Kranjska Gora. Navdušenci inteligentnega štirikolesnega pogona BMW xDrive že s prvim zapadlim snegom nestrpno pričakujejo zimsko deželo BMW xDrive. Letos bo dogajanje in testne vožnje poleg Kranjske Gore, ponovno potekalo na Štajerskem koncu, tokrat na Pohorju.

Letošnji zimski užitek v vožnji, ki bo potekal v februarju ob koncih tedna, se bo pričel na Pohorju, in sicer od 3. do 4. februarja. V seriji svojevrstnih aktivnosti bo BMW xDrive pogon dokazal, da lahko kljubuje tudi najzahtevnejšim pogojem; adrenalinski izkušnji na zasneženem poligonu BMW xDrive in pričaranju dodatne idile vožnje v snegu.

Po ‘odprtju BMW xDrive zimske sezone’ pa se bodo snežne dogodivščine že šestič nadaljevale v Kranjski Gori, in sicer v vikendih: 10.-11. februar, 17.-18. februar in 24.-25. februar.

Termini voženj za obe lokaciji so še prosti, prijave pa potekajo preko spletnega obrazca na spletni strani.

 

Letošnja vozna izkušnja tudi z novim modelom BMW X3.

Dežela BMW xDrive udeležencem ponuja možnost, da se usedejo za krmilo najrazličnejših modelov vozil BMW z xDrive pogonom in na terensko zahtevnejši površini preizkusijo inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive.

Poleg ostalih vrhunskih modelov BMW opremljenih z xDrive pogon, pa bo letos posebno pozornost pritegnil nov član družine X: BMW X3, ki je zapeljal v prodajne salone v letošnjem letu.

 

Pester program Dežele BMW xDrive pa začini še snežna plaža BMW, ki bo mimoidočim v Kranjski Gori ponujala:

– vozno izkušnjo ob smučišču,

– zabavni program xDrive z vrsto nagradnih iger,

 zimska kulinarična razvajanja z izkušenimi kuharskimi mojstri,

– pogovor z BMW ambasadorji,

– test najnovejših odraslih in otroških smuči Elan,

– sankaško tekmovanje za najmlajše in druge otroške animacije,

– zabavo v ritmih dobre glasbe.

 

‘Paša za oči’.

Poleg vozne izkušnje, pa bo popestritev letošnje Dežele BMW xDrive razstavljen najmlajši član družine X, novi BMW X2.

Urbani drzneš, bo pokazal svoj pustolovski duh in dokazal, da spada tudi v idilično okolje zasneženih vrhov.

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.

V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj prek niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Podobne objave