Sprejetih že 100.000 naročil za novo admiralsko ladjo Opel Insignio

 

· Najsodobnejša oprema in možnosti

· Zmerni stroški uporabe

· Priljubljenost med kupci je v sozvočju z uspešnostjo v medijih

Rüsselsheim. V manj kot letu po začetku prodaje je Opel po vsej Evropi sprejel že več kot 100.000 naročil za novo Insignio. Oplovo admiralsko ladjo izdelujejo v Rüsselsheimu v Nemčiji, kupci Insignie pa lahko izberejo limuzinsko različico Grand Sport, karavan Sports Tourer in karavan s štirikolesim pogonom Country Tourer; stopnje opreme segajo od že v osnovi bogate Selection do vrhunske Ultimate Exclusive. Krono ponudbe modelov nove Insignie predstavlja dinamična različica GSi – športna zverina za vse, ki želijo nekaj res posebnega, saj vozniku zagotavlja popolno zabavo na vseh vrstah cest.

Za pogon nove Insignie je na voljo bogata izbira štirivaljnih dizelskih in bencinskih turbo motorjev s prostorninami od 1,5 do 2,0 litra, dopolnjujejo pa jih šeststopenjski ročni ali šest- oziroma osemstopenjski avtomatski menjalniki. Najzmogljivejši dizelski in bencinski motorji so na voljo z inovativnim štirikolesnim pogonom z nadzorom vektorjev navora.

Nova Insignia je ekstremno privlačna tako za zasebne kupce kot za kupce službenih vozil in voznih parkov – pred kratkim je v Veliki Britaniji osvojila nagrado ‘Company Car Today CCT100’, ki jo podeljuje revija Company Car Today. Uporabnike navdušujejo številne vrhunske tehnologije, na primer prilagodljivi regulator hitrosti (samodejno prilagaja hitrost glede na nastavljeno razdaljo do vozila, ki vozi spredaj), IntelliLux LED matrični žarometi (osvetlitev samodejno prilagajajo razmeram pri vožnji) in ergonomski sedeži s certifikatom združenja strokovnjakov za hrbet AGR (Aktion Gesunder Rücken e. V.). Nova Insignia pritegne tudi z zmernimi stroški lastništva v primerjavi s tekmeci iz velikoserijskega in prestižnega segmenta.

Devet od desetih doslej naročenih novih Insignij je za doplačilo opremljenih z vrhunskim sistemom za informacije in razvedrilo IntelliLink Navi 900. Za upravljanje vgrajenega navigacijskega sistema je na voljo osempalčni kapacitivni barvni zaslon na dotik. IntelliLink Navi 900 je združljiv z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto, zato v avto prinaša svet pametnih telefonov.

Serija zmag na testih po vsej Evropi

Priljubljenost nove Insignie med kupci je v sozvočju z njeno uspešnostjo v mednarodnih medijih. Nova Oplova admiralska ladja je osvojila prestižne nagrade vodilnih publikacij, kot so ‘Zlati volan’ 2017 na Poljskem (Auto Swiat) in v Sloveniji (Auto Bild) ter ‘Najboljši avto 2017’ (vozni parki in dostavna vozila, Fleet Auto Premium) na Poljskem in ‘Novost leta za vozne parke’ (FLEET Magazine) v Češki republiki. Na Hrvaškem je bila Insignia nedavno izbrana za ‘Avto leta 2018‘.

Nova Insignia se je izkazala tudi v zahtevnih primerjalnih testih s tekmeci, ki so jih izvedle revije s področja avtomobilizma po vsej Evropi. Doslej je Insignia zmagala na 23 od 40 primerjalnih testov: štiri zmage je osvojila v Nemčiji (Autostraßenverkehr 26. julija in 20. septembra, Auto Zeitung 26. julija, Auto Bild 4. avgusta), tri zmage na Nizozemskem (AutoWeek 29/17 in spletna izdaja 21. julija, AutoVisie 6. julija) in na Češkem (auto.cz 29. septembra, AutoTIP 2. oktobra, auto motor und sport 17. oktobra), dve na Portugalskem (Auto Hoje 24. avgust, Auto Foco 21. decembra), v Belgiji (Le Moniteur Automobile 27. novembra, AutoWereld 1. decembra), na Poljskem (Auto Świat 10. julija in 17. julija), Švedskem (Teknikens Värld 27. avgust, Vi Bilägare januarja 2018) in v Veliki Britaniji (What Car? 4. avgusta, Auto Express 17. januarja 2018) in eno v Franciji (caradisiac.com), na Slovaškem (auto motor und sport 10. oktobra) in Norveškem (Motor 4. novembra).

Milica Kopanja ŠirceljVodja odnosov z javnostmi/ PR Manager—————————————————————————————————————-

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel:+386 1 520 95 32I Mobile:+386 41 612 050I Fax:+386 1 520 95 42

E-mail:milica.kopanja@opel.com

media.opel.comIopel.si

Podobne objave