Novi najboljši družinski prijatelj – inovativni Opel Combo Life

Novi Combo Life iz množice ne izstopa le s tehnološko naprednimi rešitvami, izjemno prostornostjo in vrhunsko vsestranskostjo. Odlikujejo ga tudi privlačna razmerja. V primerjavi z drugimi avtomobili v tem segmentu ima krajši prednji previs in višji pokrov motornega prostora. Njegov videz odraža uravnovešenost, čvrstost in samozavest. S prednje strani je viden značilen Oplov pečat z izklesanimi podrobnostmi, ki poudarijo občutek natančnosti in zanesljivosti. Visok pokrov motornega prostora z dvema izrazitima linijama, ki potekata od vetrobranskega stekla do maske, poudari stabilnost vozila. Na avtu prevladuje prednja maska, ki jo dopolnjujejo žarometi z dnevnimi LED lučmi in značilnimi Oplovimi krilci. Kromirani krili na maski objemata Oplov blisk. Izraziti obodi blatnikov, povezani s stranskimi pragi, dodatno poudarijo stabilnost Opel Comba Life. Zadnji del avta je zelo linearen, sledi navpičnemu oblikovanju, ki poudarja izjemno praktičnost vozila, in omogoča neoviran dostop do prtljažnega prostora.

V notranjosti je imela odločilno vlogo ergonomija voznikovega prostora, kokpit je odlično organiziran, saj voznik preprosto najde in doseže vse krmilne elemente. Sredinska konzola je jasno razdeljena na tri različna področja. V zgornjem delu je največ prostora namenjeno sistemu za informacije in razvedrilo. Pod njim so krmilni elementi za upravljanje ogrevanja in prezračevanja, čisto spodaj pa je še odlagališče s prostorom za 0,5-litrsko plastenko ali pločevinko s pijačo. Kromirani poudarki na z usnjem oblazinjenem volanskem obroču, kljukah vrat in prezračevalnih šobah dodatno poudarijo značaj vozila.

Za pogon Opel Comba Life bodo lahko kupci izbirali med različnimi bencinskimi motorji z neposrednim vbrizgom in dizelskimi motorji, obe vrsti pa delujeta s turbopolnilnikom. Vsi pogoni zmogljivost za uživanje v vožnji dopolnjujejo z varčnim delovanjem. Motorji so usklajeni s pet- ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom, za doplačilo pa je prvič v tem segmentu na voljo tudi osemstopenjski avtomatski menjalnik.

 

Milica Kopanja Šircelj

Vodja odnosov z javnostmi/ PR Manager

—————————————————————————————————————-

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel:+386 1 520 95 32I Mobile:+386 41 612 050I Fax:+386 1 520 95 42

E-mail:milica.kopanja@opel.com

media.opel.comIopel.si

Podobne objave