Volvova zmagovalna era

V družbi zmagovalcev je vedno prijetno. Strokovnjaki z različnih področij širom sveta prepoznavajo kakovost najnovejših modelov znamke Volvo, ki so jih nagradili s številnimi priznanji in nagradami. Tovrstne potrditve so prišle z različnih koncev sveta in s strani različnih strokovnih žirij. Morda največji dokaz uspeha je priznanje Håkanu Samuelssonu, predsedniku in direktorju Volvo Cars, ki je bil izbran za svetovno osebnost avtomobilske industrije leta 2018.

Čeprav si je Volvo v svoji 90-letni zgodovini prislužil sloves postavljalca trendov na področjih tehnologije in avtomobilske varnosti, se je neverjetna zmagovalna era pravzaprav začela pred tremi leti.

Volvo je s predstavitvijo modela XC90 na novo postavil varnostne, oblikovalske in uporabniške standarde. Predvsem pa je na novo definiral doživetje velikega športnega terenca. Na avtomobilskem salonu v New Yorku 2016 je bil XC90 razglašen za svetovni avtomobil leta. Isti naslov pa je leta 2018 pripadel modelu XC60.

Leta 2015 je organizacija Euro NCAP XC90 nagradila z naslovom “Best in Class”. Ta naslov si je že nekaj let prej prislužil model Volvo V40. Ista institucija je leta 2017 model XC60 razglasila za najbolj varen avtomobil na svetu. V kategoriji zaščite potnikov je namreč prejel 95 odstotkov možnih glasov, oziroma kar 20 odstotkov več od drugouvrščenega. Poleg tega je v kategoriji varnostnih sestavin prejel 93 odstotkov možnih glasov. Volvo XC60 je tudi dobitnik britanske nagrade Car Tech za najbolj varen avtomobil, najboljše varnostne tehnologije in najboljšo navigacijo. Združenje profesionalnih voznikov Velike Britanije pa je XC60 razglasilo za najboljši luksuzni športni terenec.

Volvo XC40 pa je bil na letošnjem avtosalonu v Ženevi razglašen za Evropski avto leta 2018. To je izjemno priznanje, saj je prišlo ravno v času velike rasti segmenta kompaktnih športnih terencev. Strokovna žirija pa je v modelu XC40, najmanjšem športnem terencu znamke Volvo, prepoznala vse njegove kvalitete.

In kaj je vaše priznanje tej izvrstnosti? To je lahko odločitev za enega izmed zmagovalnih modelov znamke Volvo, ki nenazadnje izžarevajo tudi pronicljivost kupca. Vstopnica v svet zmagovalcev je Volvo V40, ki se začne pri ceni 19.990 EUR. Sledi mu XC40, trenutno najbolj zaželeni kompaktni športni terenec na trgu, ki je na voljo od 29.990 EUR, že od 39.990 EUR pa si lahko omislite večji XC60. Model S90, ki je na voljo od 43.990 EUR pa odpira svet premijske serije 90. Več informacij o aktualnih privlačnih ponudbah lahko najdete na:

https://www.volvocars.com/si/nakup/pregled/volvo-akcijska-ponudba

 

 

Sandra

Horvat

Marketing & PR Coordinator

T+386 1 584 34 96

M+386 30 464 155

sandra.horvat@vcag.net

VCAG d.o.o.

Importer Adria Region

Leskoškova 2

1000 Ljubljana, Slovenija

www.volvocars.si

Podobne objave