JEEP® WRANGLER ŽE TRETJE LETO ZAPORED PREJEL NAJVIŠJO OCENO

 

Bralci nemške revijeAuto Bild allrad, specializirane za vozilaSUV in vozila 4×4, so že tretje leto zapored nagradili model Jeep®Wrangler (JK). Strokovni bralci revije so model postavili na prvo mesto v kategoriji uvoženih “terenskih vozil in vozilSUV v razredu od 30.000 do 50.000EUR”.

Ob ponovitvi lanskega glasovanja je bil Wrangler izbran kot tretje najboljše “terensko vozilo in voziloSUV” v svoji kategoriji in se je uvrstil tik za modeloma nemških proizvajalcev višjega razreda.

Rezultat poudarja privlačnost modela Wrangler – pravega naslednika vozila Willys-Overland MB iz leta1941, prvega lahkega terenskega vozila 4×4 na svetu –, s katero ta še naprej osvaja srca navdušencev nad terensko vožnjo in voziliSUV, ki obenem zelo cenijo pristnost in edinstvenost tega modela.

Rezultat prav tako že tretjeleto zapored nazorno kaže, da so bralci revije izjemno naklonjeni neprekosljivim zmogljivostim modela Wrangler na cesti in terenu.

RevijaAuto Bild allradvsako leto izvede anketo, v okviru katere pozove bralce, naj navedejo najljubša vozila svetovnih proizvajalcev. Letos so v 10kategorijah našteli 219modelov.

Podobne objave