Preprosta in brezplačna ocena vrednosti rabljenega vozila

Menjava starega vozila za novega marsikomu predstavlja stresen izziv že v prvem koraku – oceni vrednosti starega vozila. Renault zato uvaja storitev preproste in brezplačne ocene vrednosti rabljenega vozila katerekoli znamke.

Renault je na spletnem naslovuwww.cenitev.renault.sizagnal orodje za preprosto pridobitev ocene vrednosti rabljenega avtomobila, ki predstavlja osnovo pri odločitvi kupca za menjavo vozila za novega.

Storitev cenitve je bila razvita z mislijo na zagotovitev spletnega orodja, s pomočjo katerega bo prav vsak lastnik vozila lahko brez težav pridobil oceno vrednosti svojega trenutnega vozila. V nezahteven spletni obrazec na naslovuwww.cenitev.renault.sipoleg običajnih podatkov o vozilu in njegovi starosti prek prijaznega grafičnega vmesnika vnesemo tudi mesta morebitnih poškodb karoserije. Po oddaji obrazca uporabnik storitve prejme ponudbo na svoj elektronski naslov, obenem pa se z njim poveže tudi Renaultov prodajni svetovalec, s katerim se lastnik dogovori za termin natančnejšega pregleda vozila z namenom izdelave točne ocene vrednosti rabljenega vozila. Odkup rabljenega vozila ni pogojen z nakupom novega. Vsekakor pa ima prodajalec rabljenega vozila možnost ob oceni vrednosti svojega vozila pridobiti tudi ponudbo za nakup povsem novega avtomobila znamke Renault oz. Dacia ali pa nakup katerega od rabljenih vozil katerekoli znamke iz programa Renault Selection.

Več na spletnem naslovu:www.cenitev.renault.si

Podobne objave