KIA DEL PROJEKTA VAREN VOZNIK

Avtomobilski proizvajalec z najdaljšo garancijo v Evropi je eden tehnološko najbolj naprednih in veliko da na varnost v prometu in zanesljivost svojih vozil.

4.7.2018

 

Kia je po nedavnih rezultatih študije J. D. Power IQS 2018 o začetnem zadovoljstvu strank v ZDA že četrto leto zapored osvojila naslov nepremijske znamke z najmanj prijavljenimi okvarami (72 okvar na 100 vozil. Lastniki vozil Kia so v prvih 90 dneh lastništva prijavili manj okvar kot lastniki vseh ostalih neluksuznih znamk v ZDA.

Zato je bilo Kiino sodelovanje pri projektu Varen voznik, ki sta ga organizirala agencija za varnost prometa in zurnal24.si, povsem logično, saj prvo mesto med vsemi množičnimi znamkami – že četrto leto zapored – ne pušča nobenega dvoma o vrhunski kakovosti izdelave vsakega posameznega vozila Kia.

Preberite si kaj pravi naš prodajni svetovalec Blaž o nakupnih navadah strank glede varnostnih pripomočkih

 

Šest Slovencev se je preizkusilo pri simulaciji vozniškega izpita s prestižno športno limuzino Kia Stinger. To je bila nepričakovana nagrada za v celoti opravljen teoretični izpit.

 

Preberite si kaj o varnostnih tehnologijah in njihovem razvoju pravi Kiin tehnični inštruktor Roland in zakaj je dobro imeti varnostne sisteme tudi, če ste “običajen” in strpen voznik, ki se vozi v nezahtevnih okoliščinah.

 

 

Kia. Prva v dosežkih.

***

Korporacija Kia Motors (www.kia.com) 

Podobne objave