Maribor ima prenovljen Volvo salon

S ponosom vam sporočamo, da smo Volvo center Maribor za vas povsem prenovili. Salon vozil smo skladno s standardi Volvo oblikovali tako, da elegantno podobo združuje s toplim ambientom ter vas zapelje v še bolj sproščeno počutje.

Vabljeni na veliki otvoritveni dogodek

V soboto, 28. 7. 2018, vas od 9. do 16. ure vabimo na veliki otvoritveni dogodek, kjer vam bomo nove prostore predstavili ob pogostitvi in glasbi.

Nagradna igra

Poskrbeli smo tudi za nagradno igro, v kateri lahko z malo sreče za cel vikend odpeljete naš novi model, izjemni karavan Volvo V60.

Otvoritveni popusti

V otvoritvenem tednu, ki traja od danes do 28. julija, smo za vas pripravili ekskluzivno ponudbo, v kateri lahko modele Volvo V40, V40 Cross Country, V60 Cross Country, S90 in XC90 odpeljete po še posebej ugodnih cenah. Vse dni lahko nova vozila in rabljena vozila Volvo z garancijo tudi preizkusite na testnih vožnjah.

V40

Urban slog za odprto cesto. Volvo V40 je kompaktna kombilimuzina, ki je ustvarjena za mestno življenje.

Prijava na testno vožnjo

V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country mestni stil odpelje v avanturo. Oblikovan je, da poudari vašo osebnost in opremljen, da vam olajša življenje.

Prijava na testno vožnjo

V60 Cross Country

V60 Cross Country je popoln za prehitevanje vsakdanjosti. Z višjim odmikom od tal in štirikolesnim pogonom boste življenje zgrabili lažje.

Prijava na testno vožnjo

S90

Prefinjene obline, naravni leseni detajli, intuitivna tehnologija in popoln luksuz. Vožnja z S90 je čisti navdih.

Prijava na testno vožnjo

Podobne objave