Gremo na morje: z Opel Astro in najboljšo opremo na dolgo vožnjo

  • Vse s sabo: transportni in nosilni sistemi za petvratno Astro in Astro Sports Tourer
  • Varno spravljeno: s paketom FlexOrganizer® bo prtljažnik z vso opremo vedno pospravljen
  • Sproščeno na poti: ergonomski aktivni sedeži s prezračevanjem in masažno funkcijo
  • Super hladno: samodejna klimatska naprava in roloji ščitijo pred vročino in pripeko
  • Vedno obveščeni: navigacija in glasba s sistemom IntelliLink

Rüsselsheim. Ko se poleti ali jeseni z vso družino, zlatim prinašalcem in obilico prtljage odpravite na dopust, potrebujete prostorno in udobno vozilo. Opel Astra bo vaš idealen sopotnik tako v kompaktni petvratni različici ali kot Sports Tourer z ogromnim prtljažnikom – ta je zagotovo prva izbira za lastnike psov. Oplove prodajne uspešnice navdušijo z udobno opremo, varnimi in priročnimi dodatki ter dovršenimi funkcijami, ki olajšajo še tako dolga potovanja.

Vzemite vse s sabo: praktično in varno spravljena prtljaga

Astra Sports Tourer ima prostornino tovornega prostora do 1630 litrov, njena petvratna sorodnica pa do 1210 litrov. Tako se lahko na pot brez skrbi odpravijo družine in družbe z obilico prtljage. Vse gre lahko zraven, tudi kolesa ali jadralne deske – in to brez zasedanja prtljažnika. Odvisno od različice je mogoče na zadnji ali strešni nosilec Oplovega partnerja Thule pritrditi do štiri kolesa. Na voljo so tudi strešni kovčki v različnih izvedbah. Odpirajo se z obeh strani, kar zelo olajša njihovo natovarjanje in raztovarjanje. Bel Oplov strešni kovček s prostornino 460 litrov na primer nudi prostor za dodatnih 75 kg prtljage. Če bi radi prevažali še več, se lahko na dolgo pot podate s prikolico – varnost pri vleki prikolice zvišujejo raznovrstni sistemi za asistenco, kot sta na primer program za stabilnost prikolice in pomoč za speljevanje navkreber.

Za red v prtljažniku poskrbi paket FlexOrganizer®, ki je kot dodatna oprema. S pomočjo vodil ob strani, ločevalnih mrež in različnih pritrditev zadrži na mestu športne rekvizite in potovalke. Na voljo so tudi domišljeni pripomočki, kot je po meri izdelana talna obloga prtljažnika, ki je uporabna tudi kot nepremočljivo prtljažno korito. Uporabna je na obeh straneh: zgornja stran ima tkano črno oblogo, da se ujema z notranjo opremo, na spodnji strani je guma, ki zaščiti pred vlago in omogoča preprosto čiščenje. Za lepo urejen notranji prostor lahko potniki uporabijo držala za pijače in predale za shranjevanje drobnarij v sredinski konzoli. Osebne predmete in posode do 1,5 litra je možno shraniti tudi v stranske predale sprednjih vrat.

Sproščeno na poti: ergonomski aktivni sedeži in samodejna klimatska naprava za večje udobje

Po želji lahko ergonomska aktivna sedeža za voznika in sovoznika s certifikatom AGR (Akcija za zdrav hrbet) in posebnimi funkcijami, kot so nastavljanje bočne opore, masažna funkcija in pomnilnik nastavitev, poskrbita za kar najboljše počutje. Poskrbeli smo tudi za najmlajše: Opel nudi številne otroške sedeže in sisteme za pritrjevanje otroških sedežev vseh starostnih skupin.

Za optimalno temperaturo v notranjosti vozila ob vročih dneh poskrbi standardna klimatska naprava, za doplačilo pa je na voljo tudi samodejna dvopodročna klimatska naprava. Z njo lahko voznik in sovoznik ločeno nastavljata temperaturo, ki jima najbolj ustreza. Poživljajoč svež zrak lahko v Astro vstopa tudi skozi odprto električno pomično stekleno strešno okno z odličnim razgledom v nebo. Pri zaprti strehi vas pred premočnimi sončnimi žarki zaščiti pomični senčnik. Za zaščito pred soncem pri poletnih zunanjih temperaturah skrbijo tudi atermična stekla Solar Protect v zadnjem delu vozila. Pri vožnjah v hladnih nočeh za udobje poskrbi ogrevanje sedežev, ki je na voljo za doplačilo – in to ne le za voznika in sovoznika Astre, pač pa tudi za potnika na zadnjih zunanjih sedežih.

Jamstvo dobre volje: kratkočasna vožnja z odličnim razvedrilom

Vozniki Astre bodo s sistemi za informacije in razvedrilo IntelliLink, ki so združljivi z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto (slednjega Google še ne omogoča v Sloveniji), dopolnjuje pa jih lahko tudi navigacijski sistem, vedno brezhibno povezani in na pravi poti. Vsi potniki imajo med vožnjo dostop do najpomembnejših funkcij pametnih telefonov. Z nameščenim adapterjem FlexConnect lahko potniki na zadnjih sedežih med vožnjo na preklopni mizici igrajo karte ali pa se zabavajo z ogledom filmov na tablici, nameščeni v držalu FlexConnect.

Pestra ponudba priročne dodatne opreme za vse Oplove modele – vključno z Astro – se nahaja v katalogu Oplove dodatne opreme, ki se nahaja na spletnem naslovu https://www.opel-accessories.com/opel_aoc/si-SI in naroči pri trgovcu z vozili Opel.

Milica Kopanja Šircelj
Vodja odnosov z javnostmi / PR Manager
—————————————————————————————————————-

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 1 520 95 32 I Mobile: +386 41 612 050 I Fax: +386 1 520 95 42

E-mail: milica.kopanja@opel.com

media.opel.com I opel.si

Podobne objave