Ford na dogodku Gamescom predstavlja nov športni avto – ultra-realni 4D-simulator za preizkus izjemne moči

 

Köln, 10.avgust 2018– Pripravite se na trk dejanskega in navideznega sveta na dogodku Gamescom, kjer bo Ford predstavilnovo športno vozilo– za voznike in navdušence nad igrami.

Prvo vozilo, ki na trg prihaja s predstavitvijo na največjem dogodku s področja računalniških in video iger v Evropi – ta potekaod 21. do 25. avgusta v Kölnu–, obeta obilico zabave pri vožnji na asfaltu in na terenu. Vključeno bo tudi v prihajajočo video igro, v kateri ga bodo lahko igralci na virtualnih dirkališčih pognali do skrajnih meja.

Obiskovalci Fordovega razstavnega prostorav dvorani 8lahko preizkusijo svoje vozniške veščine z osmimi simulatorji dirkalnikov in posebnim 4D-simulatorjem vožnje, ki je posebej izdelan za ta dogodek, nudi pa najbližji približek dejanske izkušnje vožnje s športnim vozilom.

Vsi obiskovalci dogodka, ki bodo postavili rekorden čas posameznega dneva,bodo nagrajeni s potovanjem v Veliko Britanijo, kjer bodo preživeli dan z ekipo M-Sport Ford World Rally Team.

Z več kot 355.000 obiskovalci in 919 razstavljavci jeGamescom osrednji dogodek industrijeračunalniških in video iger v Evropi. Na preteklih dogodkih je Ford Focusa RS odel v posebno ‘opravo’ Forza, se zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov (GUINNESS WORLD RECORDS™) z najdaljšim video-maratonom dirkaške igre, v katerem so z virtualnim Fordom GT 48 ur dirkali po legendarni progi v Le Mansu in igričarjem ponudil možnost, da osvojijo izkušnjo vožnje s pravim Focusom RS na dirkališču pod mentorstvom Fordovega dirkača Harryja Tincknella.

V Kölnu je že od leta 1930 sedež Forda v Nemčiji, od leta 1998 pa je tu sedež Forda Evropa. V podjetju je zaposlenih več kot 18.000 prebivalcev te regije. S proizvodne linije v Kölnu je od leta 1979 zapeljalo skoraj devet milijonov Fiest.

Foto:https://photos.app.goo.gl/wSHqukBpsBkFqcmn7

Video clip:https://we.tl/I2KbvHivZ6

SUMMIT MOTORS LJUBLJANA,Flajšmanova ulica 3,1000 Ljubljana

Podobne objave