Aplikacija Na poti prejemnica druge nagrade Websi za najboljšo mobilno aplikacijo

 

Petrol se je letos udeležil tekmovanja za nagradeWebsi Spletni prvaki, ki nagrajuje najboljše digitalne projekte v Sloveniji. V kategoriji mobilne aplikacije je dosegel odlično drugo mesto zaaplikacijo Na poti. Prejeta nagrada potrjuje, da se Petrol z aplikacijo Na poti še bolj približuje svojim strankam, saj se z njeno uporabo skrajšuje čas za naročilo storitev, ki so del aplikacije.

Aplikacija Na poti omogoča enostavno plačilo goriva, kave Na poti, avtopranja in tudi naročilo Fresh-a. Aplikacija Na poti je zasnovana tako, da prodajnega procesa na blagajni ne ovira, saj se plačilo preko mobilne aplikacije izvede samodejno. Potrdilo o nakupu kupec preprosto prejme v digitalni obliki na aplikacijo. Nagrado Websi za mobilno aplikacijo Na poti sta v imenu Petrola prevzelaMiha Valentinčič, direktor Inovativnih poslovnih modelov in digitalizacije v Petrolu inŽiga Hajduković, direktor in solastnik podjetja Razum, ki je sodelovalo pri razvoju aplikacije skupaj z interno skupino informatikov Petrola.

O projektu Websi Spletni prvaki14. septembra 2018 se je s podelitvijo prestižnih Websi nagrad zaključil celoletni projekt Websi Spletni prvaki. V Kinu Bežigrad so podelili 25 nagrad, za katere se je potegovalo 105 prijavljenih projektov, ki so najbolje povezali odličnost digitalizacije. 75-članska strokovna in poslovna žirija pod vodstvom predsednice Tjaše Kolenc Filipčič, direktorice službe za marketing v Zavarovalnici Triglav, je izbrala zmagovalce, ki so na podelitvi zasijali v soju Websi nagrad. Nagrade so podelili v sklopu WEBSI dneva: festivala slovenskega digitalnega komuniciranja, ki združuje strokovnjake s področja komuniciranja, oglaševanja, odnosov z javnostmi in sveta digitala.

 

mag. Aleksander Salkič

svetovalec predsednika uprave

Telefon:+386 1 47 14 232

Fax:+386 1 47 14 105

E-mail:petrol.pr@petrol.s

Podobne objave