Predstavljamo prenovljeno stran FordMagazine.si

 

 

Pozdravljeni,

 

septembra smo pri Fordu prenovili in na novo zagnali enega izmed ključnih kanalov za naše komuniciranje vsebinskega dela in zgodb, ki jih gradimo skupaj z našimi trgovci, ambasadorji in številnimi aktivnostmi, ki se jih lotevamo: FordMagazine.si.

 

FordMagazine.si je eden od 3 stebrov naših spletnih strani:

  1. glavni – produktni – ostaja ford.si,
  2. drugi je PrvaIzbira.si z vozili iz zaloge; osveženo bomo lansirali predvidemo novembra,
  3. tretji je vsebinski portal FordMagazine.si.

 

Namen strani FordMagazine.si je:

– odlagališče za vse vrste vsebin, od ažurnih domačih in tujih novic, nasvetov, testov vozil, aktivacij in nagradnih iger, do zgodb z ambasadorji, predstavitvami številnih projektov, ki se jih lotevamo ob prodajnih aktivnostih, vse do dogodkov, ki jih prirejamo, kakršni so aktualni Fordovi dnevi in npr. Komotar meet, kjer smo prisotni z drugimi aktivnostmi;

– glavno orodje brandinga, ki poleg tiskane različice Ford Magazine skrbi za redefiniranje in repozocioniranje znamke Ford;

– del prodajnega procesa, ki na dolgoročnem nivoju deluje kot podpora, z objavo vsebin pa prek povezav med drugim vodi tudi na prodajni kanal PrvaIzbira.si.

 

FordMagazine.si bralcem omogoča:

– na enem mestu zbrane informacije, ki so o Fordu objavljene v Sloveniji ter nekaj ključnih novic iz tujine, ki se tičejo slovenskega trga;

– jasen pregled in filtriranje vsebin, tudi preteklih, vse do vključno marca 2017;

– mesečne mailerje za tiste, ki so nam za to dali privolenje (GDPR);

– hitro se lahko prijavijo na prejemanje naše tiskane različice Ford Magazine ali na prejemanje mesečnih mailerjev;

– pomembnejša in aktualna vsebina se enkrat na pol leta povzame tudi v tiskani različici Ford Magazine, ki jo lastniki Fordov brezplačno prejmejo na dom;

– na enem mestu izvedo o vseh dogodkih in aktivacijah, ki jih Ford pripravlja za svoje zveste voznike ali potencialne kupce.

– na enem mestu so zbrani pomembnejši oz. večji testi vozil, lansiranja naših vozil, prispevki, novičke, videi o uporabi asistenčnih sistemov idr., kjer venomer navajamo tudi vir in povezavo, če so prispevki povzeti po objavah v medijih.

 

::

Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov za  prenovljeno stran in pomoči pri komuniciranju Fordovega vsebinskega kanala z navajanjem povezave v vaših prispevkih, kadar pišete o Fordovih vozilih in sicer.

 

Stran lahko tudi sami uporabite za iskanje določenih podatkov o vozilih, pregled naših ambasadorjev, dogodkov, aktivnosti, aktivacij in nabora fotografij ter videov, ki so na voljo tudi vam, če bi jih kdaj potrebovali.

 

V priponki si poglejte še ključne elemente strani.

 

Namen prenovljenega portala FordMagazine.si je boljša, lažja, učinkovitejša in bolj nazorna komunikacija tako s strankami, kot našimi partnerji, med katere z veseljem štejemo tudi vas.

 

V želji, da boste FordMagazine.si kar najbolj uspešno izkoristili,

vas lepo pozdravljamo.

 

Boštjan Hribovšek

direktor prodaje in trženja

Summit Motors Ljubljana

Podobne objave