BLAGOVNI ZNAMKI OPEL IN VAUXHALL OBNAVLJATA SVOJO EKSKLUZIVNO 4PL PARTNERSTVO Z GEFCOM

 

Pariz, 18. oktober 2018 – Z obnovo štiriletnega partnerstva Opel/Vauxhall ponovno potrjuje svoje zaupanje v GEFCO. Pogodba odraža odličnost GEFCA v 4PL logistiki (»fourth-party logistik« ali logistika 4. stranke ) in krepi vodilno vlogo Skupine GEFCO na evropskem trgu avtomobilske logistike.

Ponovno potrjeno zaupanje v 4PL strokovno znanje GEFCA

GEFCO obnavlja pogodbo za upravljanje celotne dobavne verige za Opel/Vauxhall za štiriletno obdobje, s pričetkom januarja 2019. Podaljšana pogodba je dokaz trdnega partnerstva in zaupanja Skupine PSA v GEFCO.
Pogodba zajema vse vhodne in izhodne logistične storitve za Opel/Vauxhall v Evropi in Turčiji. GEFCO bo distribuiral dele in pogonske enote za montažo v tovarne Opel/Vauxhall od dobaviteljev s celega sveta. Skupina bo prav tako dostavljala vozila strankam.

»Zelo smo veseli, da Opel/Vauxhall še naprej v GEFCU prepoznava močnega partnerja. 4PL rešitve Skupine GEFCO ponujajo podjetju edinstveno strokovno znanje v avtomobilski logistiki. Z upravljanjem vseh logističnih tokov družbe Opel/Vauxhall v Evropi in Turčiji naši stranki omogočamo, da se popolnoma osredotoči na svojo osnovno dejavnost,” razlaga Antoine Redier, izvršni podpredsednik 4PL rešitev v GEFCO.

Remi Girardon, vodja proizvodnje in dobavne verige Opel Automobile GmbH, je ob tem povedal: “Veselimo se nadaljevanja uspešnega partnerstva z GEFCO. Transparentni, stroškovno učinkoviti in inovativni logistični procesi, ki so integrirani v naše industrijske procese, so za nas ključnega pomena. Zato  nas veseli, da se lahko zanesemo na tako izjemne partnerje kot je GEFCO.”

Integrirano partnerstvo je DNA Skupine GEFCA
Za nenehno prilagajanje svojih rešitev potrebam Opel/Vauxhall, bo GEFCO okrepil svoje ekipe inženirjev v šestih državah, kjer podjetje deluje (Francija, Nemčija, Madžarska, Poljska, Španija in Velika Britanija).

Luc Nadal, predsednik upravnega odbora GEFCO, je pojasnil: »Upravljanje z rešitvami za celotno dobavno verigo Skupine PSA nas postavlja v popolni položaj za ustvarjanje sinergij. Z združevanjem tokov obeh blagovnih znamk lahko vzdržujemo visoko stopnjo zanesljivosti. Naš pristop temelji na izgradnji močnega partnerstva v skladu z našo poslovno kulturo ‘Infinite Proximity™’ in obljubo blagovne znamke GEFCO – ‘Partners, unlimited’.«

Ključni izziv: optimizacija logističnih stroškov
Svojo prisotnostjo na samem mestu naročnika bodo člani GEFCO ekipe lahko neposredno izkoristili svoje strokovno znanje za optimizacijo dobavne verige Opel/Vauxhall in pomagali ustvarjati prihranke pri stroških. Da bi dosegli ta cilj, bo GEFCO gradil na svojih izkušnjah, ustvarjalnosti in sposobnosti za učinkovito uporabo vseh razpoložljivih virov. Skupina se na izzive uspešno odziva, zato namerava svoje sodelovanje z Opel in Vauxhaul v prihodnjih letih še okrepiti.

SKUPINA GEFCO
V Skupini GEFCO verjamemo, da je dolgotrajno sodelovanje s partnerji ključnega pomena za skupno rast. Na podlagi 69 let strokovnega znanja načrtujemo in uvajamo pametne in prilagodljive rešitve za dobaviteljske verige v več kot 10 industrijskih sektorjih. Danes je Skupina GEFCO vodilno evropsko podjetje na področju avtomobilske logistike in med top 10 globalnimi partnerji v multimodalnih rešitvah dobaviteljske verige. Skupina je prisotna v 47 državah, vključuje več kot 300 destinacij v svoji mreži in zaposluje 13.000 ljudi po vsem svetu. Skupina GEFCO je leta 2017 ustvarila 4.4 milijarde EUR prihodkov.(www.gefco.si).

 

STIKI ZA MEDIJE

Tomaž Mihelin Ritlop
SPEM za GEFCO
T: 02 228 44 34; M: 041 737 087; E: tomaz.ritlop@spem.si

Mag. Vasja Košuta
Sales and marketing manager
T.: 05 66 38 781; M: 051 62 14 04; E: vasja.kosuta@gefco.net

Elena Slobodian
GEFCO, M&C Coordinator Central Europe – Balkans – Middle East
T.: +40 (21) 300 88 86; M.: +40 (0)745 51 90 17; E: olena.slobodyan@gefco.net

Podobne objave