Zimske radosti z Renault Elan smučmi

Bliža se zima in vsi, ki že nestrpno čakajo, da se bodo lahko spustili po belih strminah, gotovo razmišljajo tudi o tem, da je morda čas za zamenjavo smuči. In zakaj ne bi v zimskih radostih uživali na prav posebnih smučeh iz omejene kolekcije Renault by Elan?

Renault_A.10_V05

Foto: Renault

Renault Nissan Slovenija in Elan, dve doma in v svetu priznani blagovni znamki, sta združila moči in nastale so smuči Renault by Elan Amphibio 10 TI Power Shift, s katerimi bodo ljubitelji smučanja osvojili prav vsak hrib.

Vsi, ki se bodo do konca letošnjega leta odločili za nakup novih vozil Renault Koleos ali Kadjar prek Renault financiranja, bodo smuči skupaj s palicami in torbo za shranjevanje dobili brezplačno.

Smuči pa bodo v moški (168 cm) in ženski (152 cm) različici do razprodaje zalog na voljo tudi pri vseh prodajalcih Renault po ceni 499,99 EUR (DDV je vključen).

18 .novembra 2018 se na Facebook strani Renault začne tudi natečaj, v katerem se uporabniki lahko potegujejo za en par ženskih in en par moških smuči Renault by Elan.

Spremljajte nas na naši Facebook strani.

Podobne objave