Najboljša uvrstitev Kie v njeni 25-letni zgodovini obstoja v Sloveniji

 

Foto: Kia

Na zaključnem izboru za Slovenski avto, ki je potekal v nedeljo, se je novi Kia Ceed zavihtel na odlično drugo mesto, s čimer je poskrbel za doslej najboljšo uvrstitev znamke Kia v tem prestižnem slovenskem tekmovanju.

Ceed se je na zaključnem dogodku zelo dobro izkazal na stezi – bralce različnih medijev in novinarje je med drugim navdušil z izjemnimi voznimi lastnostmi, vrhunskim udobjem ter brezhibnimi asistenčnimi sistemi.

V uredništvu portala siol.net, ki je tudi glasovalo v izboru, so pohvalili ogromen napredek, ki ga je Kia dosegla pri enem svojih najbolj priljubljenih modelov na trgu. Po njihovem mnenju je novi Ceed tehnološko povsem dorasel tekmecem ter jih je v določenih ozirih celo prehitel. Pohvalili so predvsem udobje v vožnji ter Ceedove sedeže, ki so po njihovem prepričanju med finalno peterico vozil daleč najudobnejši, kot konkurenčno prednost pa so izpostavili tudi njegovo ugodno ceno.

Na Ceedovo drugo mesto, ki je najboljša uvrstitev v tem tekmovanju v vseh 28 letih Kiine prisotnosti v Sloveniji, smo izjemno ponosni!

 

Podobne objave