Novi Renault CAPTUR predstavljen na avtomobilski razstavi v Frankfurtu

Na mednarodni avtomobilski razstavi v Frankfurtu sta Thierry Bolloré, generalni direktor Skupine Renault, in Laurens van den Acker, direktor za industrijsko oblikovanje, razkrila novi Renault Captur, povsem novo generacijo prodajne uspešnice segmenta mestnih križancev, katerega so doslej prodali 1,5 milijona primerkov v več kot 90 državah.

RENAULT CAPTUR (HJB)

Renault Captur je bil sedem let najbolje prodajan avtomobil v svojem segmentu, zdaj pa popolnoma prenovljen ponuja še več vsestranskosti, prilagoditev po meri in okusu ter varnosti, vse to pa v privlačnejšem okviru kot kdajkoli prej … Vse te odlike bodo v oporo njegovim globalnim ambicijam, še zlasti na kitajskem trgu.

Z novim Capturjem smo za začetek ohranili najboljše in najbolj cenjene odlike Capturja, nato pa naredili še korak naprej. V notranjosti gre za revolucijo, zunanjost prinaša temeljito preobrazbo, poleg tega pa smo za Captur pripravili še več možnosti prilagoditev po osebnem okusu in potrebah. Za Renault je kakovost bivanja v vozilu absolutno na prvem mestu. Višja kakovost, več tehnologije, več športnega terenca: Novi Captur je 100-odstotni Captur in še več.

Laurens van den Acker, direktor za industrijsko oblikovanje Skupine Renault

Druga generacija, ki temelji na povsem novi skupni modularni konstrukcijski osnovi Zveze, je pripravljena na jutrišnje izzive mobilnosti in prinaša najboljše tehnologije na naslednjih področjih:

  • povezljivosti, z naborom povezljivih storitev Renault EASY CONNECT in najnovejšo multimedijsko napravo Renault EASY LINK,
  • pomagal za vožnjo, zlasti s pomočnikom za vožnjo po avtocesti in prometne zastoje (Highway and Traffic Jam Companion, raven 2 SAE),
  • elektrifikacije pogona s polnilnim hibridnim pogonom E-TECH Plug-in.

Novi Captur bo od leta 2020 prvi model v svojem razredu s polnilnim hibridnim pogonom. Razvili smo edinstven sistem prenosa, ki je prilagojen hibridnemu pogonu, prav tako pa tudi tehnologijo upravljanja z energijo, ki je prihaja naravnost iz formule 1. Pri Renaultu se zavzemamo za to, da tehnologije in inovacije naredimo dosegljive našim kupcem. To je naša zgodovina in takšna bo naša prihodnost.

Thierry Bolloré, generalni direktor Skupine Renault

Za ogled predstavitve Novega Renaulta Captur Thierryja Bolloréja in Laurensa van den Ackerja v Frankfurtu, kliknite tukaj.

Foto in PR: Renault

Podobne objave