PRO PR GLOBE AWARDS

 

 

PRO PR GLOBE AWARDS je edinstven program za nagrajevanje posameznikov na področju odnosov z javnostmi. Vzpostavili so ga pred osmimi leti, nagrade pa podelijo enkrat letno na vodilni mednarodni konferenci, specializirani za odnose z javnostmi PRO PR.

Do danes si je nagrado s svojimi prispevki prislužilo že 152 posameznikov z več kontinentov – iz Indije, ZDA, Rusije, Nemčije, Italije, Združenega kraljestva, Turčije in Avstrije, med dobitniki pa je tudi ogromno strokovnjakov iz jugovzhodne Evrope. Gre za poseben program, saj se nanj institucije, agencije oziroma posamezniki ne morejo prijaviti, pač pa bodoče dobitnike nagrade na podlagi javno dostopnega pravila nominacije nominirajo že nagrajeni posamezniki. Prednost tega programa je poudarjanje posameznikov, ki so aktivni na tem področju, saj se vse ostala svetovna priznanja iz področja komunikacij oziroma stikov z javnostjo osredotočajo le na projekte, na akterje pa velikokrat pozabijo ali jih nagradijo šele ob koncu njihovega delovanja. Za vsakim projektom stojijo posamezniki – strokovnjaki, ki skupaj s svojimi ekipami spreminjajo ali upravljajo z ugledom institucij, podjetij, dogodkov ali drugih posameznikov, učinkovito oblikujejo in uporabljajo komunikacijske strategije ter s tem spreminjajo svet okoli sebe. Namen nagrad PRO PR GLOBE AWARDS je nagraditi prav njih.

Letos so nominacijo oddala štiri velika globalna združenja: IPRA (Mednarodno združenje za odnose z javnostmi), ICCO (Mednarodna organizacija za svetovanje pri komunikacijah), PRCA (Zveza za odnose z javnostmi in komunikacijo) in CIPR (Pooblaščeni inštitut za odnose z javnostmi). Organizacijski odbor s predsednikom PRO PR GLOBE AWARDS Danijelom Koletićem na čelu, bo do konca tega leta razglasil nagrajence, ki jih bodo počastili 20. marca 2020, ko se bo odvila 18. PRO PR konferenca. Kipce, ki jih bodo podelili, bodo izdelali študenti Akademije uporabnih umetnosti Univerze v Reki.

 

 

Dodatne informacije:

www.pro-pr.com

info@aprioriworld.com

+385 98 417 108

Podobne objave