GEFCO v partnerstvo s podjetjem Infosys za digitalno preobrazbo skupine

GEFCO v partnerstvo s podjetjem Infosys za digitalno preobrazbo skupine
Koper, 13. januar 2020 – Skupina GEFCO, svetovni strokovnjak za multimodalne rešitve v dobavni verigi in vodilni evropski akter v avtomobilski logistiki je s podjetjem Infosys, svetovnim strokovnjakom na področju digitalnih storitev naslednje generacije in svetovanja, sklenila partnerstvo za podporo digitalni preobrazbi GEFCA v naslednjih petih letih.

Kot ključni poslovni in tehnološki partner GEFCA, bo Infosys pomagal preoblikovati storitve upravljanja poslovnih aplikacij naslednje generacije skupine GEFCO. Za nadgradnjo teh storitev, bo Infosys uporabil tudi program Live Enterprise Suite, s pomočjo katerega se bo GEFCO razvil v „Digital Native“ organizacijo (organizacijo »digitalnih domorodcev«).

Digitalna preobrazba bo omogočila zbiranje in obdelavo podatkov dobavne verige v realnem času ter ustvarjanje namenskih vpogledov z minimalnim zamikom. To bo omogočilo GEFCCU, da na dogajanje v celotni vrednostni verigi odzove inteligentno in učinkovito. Končni cilj je pomagati GEFCU ustvariti nove trajnostne vire konkurenčne prednosti in nenehno izboljševati dodano vrednost storitev za stranke.

Jean-Luc Galzi, izvršni direktor GEFCA pravi: “Zelo smo zadovoljni, da smo začeli z našo digitalno transformacijo s podjetjem Infosys. Digitalne inovacije v sektorju dobavne verige so ključne, naše novo partnerstvo pa bo pomagalo okrepiti strokovno znanje GEFCA ter prineslo dodano vrednost našim strankam.”

Karmesh Vaswani, izvršni podpredsednik in globalni vodja za trgovino na drobno potrošniškega blaga in logistike pri Infosys je dejal: “Izredno cenimo zavezanost GEFCA in zaupanje, ki so nam ga izkazali s partnerstvom v njihov digitalni preobrazbi. Delimo skupno vizijo o “Umetnosti možnega”, zato bomo uporabili naš pristop »Live Enterprise«* za pomoč pri določanju novih pragov uspešnosti in nadaljnji krepitvi GEFCA kot vodilnega na trgu.”

Foto: Gefco

O SKUPINI
GEFCO je vodilna evropska družba na področju avtomobilske logistike in med top 10 globalnimi akterji na področju multimodalnih rešitev za dobavne verige. Močna in izkušena ekipa 15.000 zaposlenih, na podlagi 70 let strokovnega znanja, oblikuje pametne in prilagodljive rešitve za najzahtevnejše izzive v dobavni verigi v vseh industrijskih sektorjih. Z močno globalno mrežo partnerjev in prisotnostjo v 47 državah, deluje GEFCO na 300 destinacijah po vsem svetu. Skupina je v letu 2018 ustvarila 4.6 milijarde EUR prihodkov. www.gefco.net   

O podjetju Infosys Ltd.
Infosys je svetovni vodja na področju digitalnih storitev nove generacije in svetovanja. Strankam v 46 državah omogočajo navigacijo pri njihovi digitalni transformaciji. Z več kot tremi desetletji izkušenj z upravljanjem sistemov in delovanjem globalnih podjetij, svoje stranke strokovno usmerjajo na njihovi digitalni poti. To storijo tako, da podjetju omogočijo jedro, ki deluje na AI, kar pomaga prednostnemu izvajanju sprememb. Prav tako olajšujejo agilno digitalno poslovanje, s čimer dosegajo neverjetno raven učinkovitosti in zadovoljstva strank. Njihov stalni učni program vodi k nenehnemu izboljševanju gradnje in prenosa digitalnih znanj, strokovnega znanja in idej iz inovacijskega ekosistema. Več http://www.infosys.com.

STIKI ZA MEDIJE
Tomaž Mihelin Ritlop
SPEM Komunikacije za GEFCO
T: 02 228 44 34; M: 041 737 087
tomaz.ritlop@spem.si

Podobne objave